Kilpailut ja taidonnäytepäivät

Saskian ja Kallen länkkäriesitys.

Järjestän tallin omat kilpailut/taidonnäytepäivät viikolla 21. Lauantaina 26.5. esitämme kouluratsastusta klo 12 eteenpäin ja sunnuntaina 27.5. esteratsastusta samaan aikaan.

Ratsastaja saa päättää oman kouluratsastusratansa ja estekorkeuden, mutta siitä tulee ilmoittaa Riinalle p. 0451119422 tekstiviestillä maanantaihin 21.5. klo 20 mennessä. Hinta on tallilaisilta 10€/luokka ja osallistua saa vain yhdellä hevosella. Hinta sisältää hevosen vuokran. Samalla hevosella ei tarvitse mennä molempina päivinä.

Taidonnäyte on kuin kilpailusuoritus, mutta siitä ei ole pakko ottaa arvostelua/aikaa. Se on suunniteltu omaksi iloksi ja siihen suhtaudutaan rennommalla asenteella, kuin kilpailuun.

Paikalla valokuvataan ja videoidaan ainakin osa suorituksista. Niitä on sitten mahdollisuus kopioida omalle tikulle tai ladata Facebookista. Niitä voi käyttää omiin tarkoituksiinsa, kunhan ilmoittaa Majantallin pitävän copyright-oikeudet.

Kannattaa osallistua niin jää muisto tämän vuoden ratsastusvaiheesta! Pidän oikeudet säätää ja järkeillä kilpailuja/osallistumisia tilanteen mukaan.

Tässä videoo sunnuntain estekilpailujen verryyttelystä:

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Kilpailut ja taidonnäytepäivät

 1. Riina says:

  KisaTeamin kiertopokaalin voitti Katriina Kruuti Ellin kanssa. Pokaalin voitti koulu- ja estekilpailuista yhteensä parhaan tuloksen saanut ratsukko.

  Lauantain koulu luokan voitti Lotta Koli ja Rasu. Koulutuomarina toimi Minna Salmenaho.
  Sunnuntain esteet voitti Katriina Kruuti ja Elli. Estetuomarina toimi Elli Vernikos.

  Lauantaina esiinnyin minä kouluratsastajana Missin kanssa ja Saskia esitti Villinlännen Shown. Sunnuntaina estenäytöksen piti Tampereen ratsastusseuran vuoden ratsastaja Elli Vernikos Ressulla.

  Iso kiitos avustajille, osallistujille ja tuomareille!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s