Syksy saapuu!!

Tunnit alkaa!
Ensin satunnaisesti elokuu ja sitten syyskuussa vakitunnit.
Ma, ke, pe: klo15 -19 heille jotka käyvät vain 1krt/vko. Heille jotka pääsevät 2krt/vko toiseksi päiväksi sopii ti tai to klo16-19.

Ottaisin pienten lastenryhmiä mieluiten valoisimpaan aikaan päivästä ja isommat sitten myöhemmille tunneille.  Voi toki olla että saisimme joitakin aikuisten ryhmiä myös päiväs aikaan. Tarkemmat aikataulut pystyn laittamaan tänne vasta kun olen tietoinen ketkä “vanhoista”asiakkaista jatkavat ja minkä tasoisia uusia olisi kiinnostunut lähtemään mukaan. Tässä kuussa otan siispä uusia kokeilemaan ja saan toivottavasti “vanhoilta” mahdollisimman pian tietoa jatkosta.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

3 Responses to Syksy saapuu!!

 1. Riina says:

  Sitten vaan aikoja varailemaan tekstiviestillä, kiitos ;)

 2. Taina says:

  Moi Riina. Mä ainakin mieluusti jatkaisin :). Perjantai olisi mulle paras päivä ja esimerkiksi kello 18 olisi loistava aika, se taitaa olla se tunti millä tuossa keväällä/alkukesästäkin kävin. Perjantain klo 19 käy myös, jos 18 ei onnistu. Myös maanantai onnistuisi (klo 18 tai 19), mutta ne tunnithan taisi ainakin keväällä olla aika täysiä… (Mulla kyllä työjutut saattaa sitten vaikuttaa, että ihan jokaikinen viikko en luultavasti pääse, mutta pystyn kyllä aika paljon järjestelemään ja tietty niitä järjestelyjä on helpompi tehdä, jos on joku vakiaika.)

  • Taina says:

   No niin, ehdin sitten jo tänne kommentoimaan, mutta voin laittaa vielä tekstarillakin :).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s