Etsin reippaita ja rohkeita hevosten hoitajia

Opastan tehtäviin. Tarkoitus olisi käsitellä erilaisia karvaturpia. Tarvitsisin tehtävään sitoutuvia lapsia, nuoria tai aikuisia. Hommaa olisi arkipäivinä klo14 jälkeen. Toisinaan saattaisi päästä ratsastamaankin. Voin auttaa kyydeissä Tampereen suunnilta Lempäälään päin ;)
Yhteydenotot sähköpostiin: majantalli@gmail.com
Kerrothan heppa kokemuksistasi ja itsestäsi. Puuhat alkaisi syyskuun alussa!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Etsin reippaita ja rohkeita hevosten hoitajia

  1. majantalli sanoo:

    Hiphei! Hoitaja pimut löysivät tallille :) Kiitos yhteydenotoista kaikille. Kyllä on kivaa porukalla tarpoa yhdessä talvea kohden!

  2. Carita Ahonen sanoo:

    Hei. Olen 36-vuotias nainen. Olen työtön tällähetkellä mutta lapsuudesta asti olen harrastanut hevosia .tosin nyt on pitkä tauko ollu mutta tallihommia ovat hallinnassa ja ratsastustaito ehkä vähäsen ruosteessa mutta ikuisesti takaraivossa. Olen tehnyt tallihommia etenkin teini-ja varhais aikuis vaihteessa.kokemusta Niin ravitalleilla kun paras ystäväni omisti pari ravihevosta Anna-Mari sipilän tallilla..Sitä ennen kokemusta oli nuorena 15-kesäisenä silloisen ei pidetyn raviohjastajan tallissa ja olimme siellä täysin sydämellä hevosten vuoksi sillä julmuus oli jäätävää hevosia kohtaan niin heillä oli edes me nuoret tytöt. Parikymppisenä minulla oli vuokralla Suomen hevonen viltsu. En kavahda raskaitakaan tallihommia ja toiveena olisi myös ehkä hevosten liikuttaminen ja hoito.Rakastan tätä terapeuttista harrastusta ja hevosten kanssa touhuamista .Minuun voi ottaa yhteyttä mikäli tarvetta talliapulaiseksi on.olen enemmän kuin ilolla valmis jälleen nauttimaan rakkaasta elämäntavasta /”harrastuksesta ” mutta kyllä se on rakkaus tähän harraste muotoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s