Etsin reippaita ja rohkeita hevosten hoitajia

Opastan tehtäviin. Tarkoitus olisi käsitellä erilaisia karvaturpia. Tarvitsisin tehtävään sitoutuvia lapsia, nuoria tai aikuisia. Hommaa olisi arkipäivinä klo14 jälkeen. Toisinaan saattaisi päästä ratsastamaankin. Voin auttaa kyydeissä Tampereen suunnilta Lempäälään päin ;)
Yhteydenotot sähköpostiin: majantalli@gmail.com
Kerrothan heppa kokemuksistasi ja itsestäsi. Puuhat alkaisi syyskuun alussa!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

3 Responses to Etsin reippaita ja rohkeita hevosten hoitajia

  1. majantalli says:

    Hiphei! Hoitaja pimut löysivät tallille :) Kiitos yhteydenotoista kaikille. Kyllä on kivaa porukalla tarpoa yhdessä talvea kohden!

  2. Carita Ahonen says:

    Hei. Olen 36-vuotias nainen. Olen työtön tällähetkellä mutta lapsuudesta asti olen harrastanut hevosia .tosin nyt on pitkä tauko ollu mutta tallihommia ovat hallinnassa ja ratsastustaito ehkä vähäsen ruosteessa mutta ikuisesti takaraivossa. Olen tehnyt tallihommia etenkin teini-ja varhais aikuis vaihteessa.kokemusta Niin ravitalleilla kun paras ystäväni omisti pari ravihevosta Anna-Mari sipilän tallilla..Sitä ennen kokemusta oli nuorena 15-kesäisenä silloisen ei pidetyn raviohjastajan tallissa ja olimme siellä täysin sydämellä hevosten vuoksi sillä julmuus oli jäätävää hevosia kohtaan niin heillä oli edes me nuoret tytöt. Parikymppisenä minulla oli vuokralla Suomen hevonen viltsu. En kavahda raskaitakaan tallihommia ja toiveena olisi myös ehkä hevosten liikuttaminen ja hoito.Rakastan tätä terapeuttista harrastusta ja hevosten kanssa touhuamista .Minuun voi ottaa yhteyttä mikäli tarvetta talliapulaiseksi on.olen enemmän kuin ilolla valmis jälleen nauttimaan rakkaasta elämäntavasta /”harrastuksesta ” mutta kyllä se on rakkaus tähän harraste muotoon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s