Syystalkoot

1. ja 2.9. järjestämme syystalkoot. Tuunaamme tallista/ympäristöstä siistin ja maalaamme estepuomeja. Kaikki ovat tervetulleita, mutta iltapäivän keitto tarjoilun vuoksi toivoisin ilmoittautumista mahdollisimman pian. Aloitamme n.klo10 ja lopetamme illalla. Muista pukeutua kunnolla ja ei kovin upeisiin vaatteisiin, kiitos! Jos on ruoka allergiaa kannattaa ottaa varmuuden vuoksi eväät mukaan ;)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Syystalkoot

  1. majantalli says:

    Suur kiitos talkoo poppoolle! Sekä Meiju-kokille. Saatiin kaikki hyvään alkuun ja tästä minun onkin helppo jatkaa. Enää tarvitaan paikalle mies porakoneen kanssa, kun likat ideoi satulahuonetta uuteen uskoon, vain toteutus puuttuu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s