Syystalkoot

1. ja 2.9. järjestämme syystalkoot. Tuunaamme tallista/ympäristöstä siistin ja maalaamme estepuomeja. Kaikki ovat tervetulleita, mutta iltapäivän keitto tarjoilun vuoksi toivoisin ilmoittautumista mahdollisimman pian. Aloitamme n.klo10 ja lopetamme illalla. Muista pukeutua kunnolla ja ei kovin upeisiin vaatteisiin, kiitos! Jos on ruoka allergiaa kannattaa ottaa varmuuden vuoksi eväät mukaan ;)

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Syystalkoot

  1. majantalli sanoo:

    Suur kiitos talkoo poppoolle! Sekä Meiju-kokille. Saatiin kaikki hyvään alkuun ja tästä minun onkin helppo jatkaa. Enää tarvitaan paikalle mies porakoneen kanssa, kun likat ideoi satulahuonetta uuteen uskoon, vain toteutus puuttuu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s