Sadetta ja tuulta

Kelit ovat muuttumassa viileämpään suuntaan. Erityisesti lasten pukeutumiseen kannattaa nyt panostaa. Tallillamme on ulkokenttä siispä vaatetuksella on väliä. Itse pukeudun jo vedenkestäviin toppahousuihin, jos vettä tulee viistoon ja ulkoilu ei nappaa. Mielummin on vähän hiki, kuin hyytävän kylmä. Suosittelenkin kaikille vanhojen lasketteluhousujen käyttöä ratsastuksessa. Tosin niihin tarvitsee neuloa pyllyn ja polvien kohdalle paikat, jotta ne eivät vaikuttaisi ratsastajan istuntaan/hevosen selässä pysymiseen. Vettä kestävät puutarhahanskat olisi myös hyvät! Perus sadetakki ja kumisaappaat hoitavat hommansa näillä keleillä.

Tässä myös esimerkki millaiset housut sopisi koko syksyn/talven/kevään käyttöön: http://www.kaviola.fi/product_details.php?p=1166

Rohkeasti vaan toppavaatetta pienimmille, sillä tallilla ollaan vain max.2h/krt, mikäli toppavaatteita pidettäisiin koko päivä voi olla ettei vaatteet tuntuisi lämpimiltä enää kylmemmillä keleillä :)

Kävimme syksyn kunniaksi retkeilemässä merellä Pasin, Missin, Jounin ja Haban kanssa. Vesi ei ollut ihan kamalan kylmää.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s