Vanhemmat tutustukaa lastenne harrastuksiin

Tein vanhemmille oman osion sivuillemme. Kaikkien ratsastuskortin ostaneiden tulee käydä tutustumassa edes siihen. Pyrin olemaan mahdollisimman rehellinen kaikille tähän inspiroivaan harrastukseen ryhtyville. Inhottavaa on se että joskus todellisuus voi tuntua kurjalta ja suosittelenkin kaikkia puhumaan näistä asioista lasten kanssa. Miten kukin kokee tämän osittain vaarallisen harrastuksen. Minun kanssani voi myös puhua kaikesta, joten jos jokin jää askarruttamaan mulle voi aina soittaa. Mieluiten kaikki tärkeät asiat puhuisin edes puhelimessa, kun tunneilta harvoin ehdin rupattelemaan kovin syvällisesti. Voisimme järjestää jonkun hevosten teemapäivän, vaikka seuraavien kilpailu- ja taidonnäytepäivien yhteydessä. Mikäli teitä vanhempia ja muitakin kiinnostaisi tietää enemmän näistä kiehtovista kavioeläimistä?? Täälläkin voi kysyä.

Erityisen positiivinen puoli ratsastusharrastuksessa on se, kun sen aloittaa tarpeeksi nuorena se voi kuljettaa lapsen teini-iästä aikuisuuteen päihteettömänä. Tämä on usein se harrastus mikä menee ns. syrjäytymisen ja kylillä maleksimisen edelle. Opettaa nuorelle vastuuta, aikataulujen noudattamista ja tuo itsevarmuutta, sekä lannistumatonta vahvaa luonnetta. Se toki edellyttää heidän kannustamistaan ja tukemistaan välillä vaikeissakin tilanteissa.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s