Vanhemmat tutustukaa lastenne harrastuksiin

Tein vanhemmille oman osion sivuillemme. Kaikkien ratsastuskortin ostaneiden tulee käydä tutustumassa edes siihen. Pyrin olemaan mahdollisimman rehellinen kaikille tähän inspiroivaan harrastukseen ryhtyville. Inhottavaa on se että joskus todellisuus voi tuntua kurjalta ja suosittelenkin kaikkia puhumaan näistä asioista lasten kanssa. Miten kukin kokee tämän osittain vaarallisen harrastuksen. Minun kanssani voi myös puhua kaikesta, joten jos jokin jää askarruttamaan mulle voi aina soittaa. Mieluiten kaikki tärkeät asiat puhuisin edes puhelimessa, kun tunneilta harvoin ehdin rupattelemaan kovin syvällisesti. Voisimme järjestää jonkun hevosten teemapäivän, vaikka seuraavien kilpailu- ja taidonnäytepäivien yhteydessä. Mikäli teitä vanhempia ja muitakin kiinnostaisi tietää enemmän näistä kiehtovista kavioeläimistä?? Täälläkin voi kysyä.

Erityisen positiivinen puoli ratsastusharrastuksessa on se, kun sen aloittaa tarpeeksi nuorena se voi kuljettaa lapsen teini-iästä aikuisuuteen päihteettömänä. Tämä on usein se harrastus mikä menee ns. syrjäytymisen ja kylillä maleksimisen edelle. Opettaa nuorelle vastuuta, aikataulujen noudattamista ja tuo itsevarmuutta, sekä lannistumatonta vahvaa luonnetta. Se toki edellyttää heidän kannustamistaan ja tukemistaan välillä vaikeissakin tilanteissa.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s