PikkuJoulut sunnuntaina 2.12.2012, samalla kilpailu- ja taidonnäytepäivä

Tallin pikkujouluihin ovat tervetulleita kaikki. Syöminen järjestetään nyyttikesti tyylisesti. Eli kaikki tekee/tuo jotain juotavaa/syötävää: piirakkaa, pullapitkoa… Mahdollisesti saamme myös buffetin josta voi ostaa jotain pientä. Koska tilaisuus kestää aamu klo8, jopa ilta klo18 kannattaa ottaa evästä ja lämmintävaatetta mukaan.

Joululahjaksi kaikille ratsastuskortin omistajille tarjoan hevoset käyttöön ilmaiseksi näytöksiin/kilpailuihin. Kaikki eivät voi mennä samalla hevosella, joten sovitaan hevosista yhdessä. Ilmoittautumiset Riinalle 0451119422, 18.11.2012 mennessä.

Jokaisen kilpailusuorituksesta veloitamme kisamaksun 10€. Osallistujamäärän mukaan katsomme kuinka luokat jaetaan. Siitä tarkemmin tämän artikkelin kommenteissa tulevaisuudessa. Kouluradan saat valita itse, mutta ei samaa kuin viimeksi. Estekorkeuksista sovimme. Paras suoritus palkitaan Majantallin kiertopokaalilla, joka on kiertänyt vuodesta 2007 lähtien!

Ensimmäisten näytösten pitäisi alkaa jo klo10, joten hevosia pitää tulla laittamaan kuntoon ajoissa. Ensin suoritamme kouluratsastuksen. Sitten pidämme pienen tauon ja syömme. Sitten mikäli keli ei ole liukas aloitamme esteratsastuksen. Jonka perään on palkintojen jako. Lopuksi hoidetaan hevoset pois ja siivotaan jäljet.

Vaatetus on joulu aiheinen (ainakin tonttulakki tai jotain punaista päällä)!

Vanhemmat on kiva pyytää vieraiksemme katsomaan mitä olemme oppineet <:) Lapset pääsevät tonttumaiseen talutusratsastukseen ilmaiseksi!

Hyvää Joulua Kaikille!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to PikkuJoulut sunnuntaina 2.12.2012, samalla kilpailu- ja taidonnäytepäivä

  1. majantalli says:

    Kouluratsastukseen tarjoan kaikki hevoseni käyttöön. Esteille voi ottaa kenet tahansa, mutta Lorulla ja Ellillä ei voi hypätä yli 60cm esteitä. Karinalla voi myös mennä. Pistäkä’ä ajatuksia sähköpostiin niin katsotaan, josko toiveesi toteutuisi <;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s