2.12.2012 Kaikki Pikkujouluihin mukaan <:)

PikkuJoulun kouluratsastuskilpailun ohjelmat <:)

Niille pienille jotka eivät ole vielä kilpailleet meillä(ihan pienet esittävät tämän taidonnäytteenä ravissa) :

Harjoitusravissa/käynnissä ratapituussuuntaanleikkaalle, puolivälissä pysähdys ja tervehdys. Pysäytyksestä harjoitusraviin päädystä oikealle.

Kevyessäravissa kokorataleikkaa ja eteenratsastus, jonka jälkeen harjoitusraviin. Lyhyensivun jälkeen taas kokorataleikkaalle, puolivälissä 4-askelta käyntiä ja takaisin harjoitusraviin.

Kulman jälkeen laukan nosto. Kaksi pääty-ympyrää laukassa ja kulman jälkeen harjoitusraviin siirtyminen.Pitkänsivun lopussa täyskaarto.

Heti lyhyensivun kulman jälkeen laukan nosto ja kaksi pääty-ympyrää laukassa. Kulman jälkeen harjoitusraviin siirtyminen. Pitkänsivun lopussa täyskaarto.

Seuraavan pitkänsivun puoli välistä ratapoikkisuuntaanleikkaa, jonka puolivälissä pysähdys 4-sekuntia. Siitä suoraan harjoitusraviin ja ratapituussuuntaanleikkaalle. Sen puoliväliin pysäytys ja tervehdys. Sitten pitkällä ohjalla hevosta kehuen radalta poistuminen <:)

Isommille ja jo kouluradan viime keväänä ratsastaneille:

Radalle harjoitusravissa. Ratapittuussuuntaanleikkaa, jonka puoliväliin pysäytys ja tervehdys. Suoraan harjoitusraviin siirtyminen. Päädystä vasemmalle.

Loivakiemuraura. Lyhyensivunpuoliväliin pysäytys 4-sekuntia, josta suoraan harjoitusraviin. Kokorataleikkaa jossa harjoitusravissa eteen ratsastus.

Lyhyensivun puoli välistä voltti, jonka jälkeen laukan nosto. Seuraavan lyhyensivun puolivälistä kaksi pääty-ympyrää, jonka jälkeen harjoitusraviin siirtyminen ja voltti.

Loivakiemuraura. Kokorataleikkaalle, harjoitusravissa eteen ratsastus.

Lyhyensivun puolivälistä laukan nosto. Seuraavalta lyhyeltäsivulta kaksi pääty-ympyrää laukassa. Harjoitusraviin siirtyminen ja voltti.

Pitkällä sivulla ensimmäisessä kirjaimessa 2-3-askelta käyntiä ja harjoitusraviin. Toiseksi viimeiseltä kirjaimelta sama. Lyhyensivun puolivälistä käyntiin siirtyminen ja ennen kulmaa laukan nosto käynnistä. Ratapoikkisuuntaan leikkaa jonka puoli välistä harjoitusravi ja lopussa käynti.

Ennen pitkänsivun viimeistä kirjainta laukannosto. Seuraavan pitkänsivun puolivälissä harjoitusravi. Ennen kulmaa käynti. Käynnissä ratapituussuuntaanleikkaa ja puolivälissä pysähdys ja tervehdys.

Esterataa ei kerrota ennakkoon (paitsi niille jotka ovat mukana taidonnäytepäivän esityksessä) <:)

Tervetuloa mukaan!! Kilpailuun osallistumismaksu on 10€ per luokka. Taidonnäyte esitykset on ilmaisia ja tosiaan joululahjaksi vaki asiakkaat saa käyttää hevosiani ilman vuokrahintaa, joka on normaalisti 15€/hlö <:)

Kilpailut alkaa klo11 ja luokat jaetaan osallistuja määrän mukaan. Ruusuke palkinnot ja koko kisan hienoimmalle suorittajalle kiertopokaali!

Ilmoittautumiset ja polle toiveet Riinalle 23.11. mennessä numeroon: 0451119422.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s