Uusia tuulia UudenVuoden mukana

1. Etsin hevosilleni osaavia vuokraajia, jotka saavat ratsastettua hevosta muodossa/oikeinpäin/peräänannossa:

http://fi.wikipedia.org/wiki/Per%C3%A4%C3%A4nanto

Tuen myös mielelläni lahjakkaita tai osaavia ratsastajia. Hinnasta pääsemme sopuun!

2. Kasvatan ryhmäkokoja hiukan n.5-6hlö/h, sillä olemme kaikki huomanneet pienryhmätuntien haitat. Eli kun osanottajia ei ole tarpeeksi olemme joutuneet perumaan tunteja mielestäni liian lyhyillä varoitusajoilla. Kaikkienhan on sairastettava joskus ja sitoutuminen saattaa tuoda stressiä.

3. Kustannustaso nousee ja tästä syystä nostan uusien asiakkaiden hintoja helmikuusta lähtien. Hinnasto päivittyy lähiaikoina. Muut pääsevät edelleen samaan hintaan, kun ostetaan kortti heti vanhankortin “tyhjennyttyä”.

4. 2krt/vko joko samasta taloudesta tai niin usein käyville ratsastajille tulee lisää etuja. Niistä lisää sähköpostilla.

5. Otamme käyttöön Rästitunnit. Joka tarkoittaa sitä, että mikäli olet ilmoittanut ajoissa poissaolostasi sinun tulee kuitenkin käyttää tämä rästiin jäänyt tunti ennen kortin voimassaoloajan umpeutumista. Samoin voit toimia mikäli ilmat ovat sinulle liian kylmät. Rästi on mahdollista suorittaa myös jonkun muun ratsastusryhmän mukana. Peruutukset täytyy silti hoitaa edellis iltaan klo20 mennessä tai muutoin joudun veloittamaan täyden tunti hinnan. Äkillisissä sairastapauksissa saat rästi tunnin.

6. Mikäli saat jonkun uuden kaverin ostamaan meiltä ratsastuskortin saat halvemmalla hinnalla tulla kaverisi kanssa kaksin tehotuntiselle. Tehotuntinen kestää lyhyemmän ajan kuin normitunti, mutta siinä ei ole niin montaa ratsukkoa.

7. Uusille asiakkaille järjestän tehotuntisen, jotta tiedät mitä Sinun tulisi korjata istunnassasi päästäksesi eteenpäin. Myös meillä käytettävät avut ovat osalle ihan uusi juttu.

8. Tehostan opetusta painottamalla teorian, mielikuvien ja kirjallisuuden merkitystä oppimisessa.

9. Kiireisille ratsastajille uusi palvelu: Voit ostaa hoitajilta hevosen kuntoon laiton 1€ lisämaksua per kerta. Samoin pois laittamisen loimituksineen/ jalkojen hoitoineen 1€/krt. Toivon tietenkin että jokainen olisi halukas toimimaan hevosten kanssa muutenkin kuin ratsain. Hoitamisen osaaminen vaatii toki harjoitusta ja kiinnostusta. Lisämaksu tarvitsee hoitaa käteisellä hoitajille. Tarpeesta täytyy ilmoittaa etukäteen edellispäivänä.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s