Kesä saapui ennätys ajassa: hevoset laiduntaa jo

Viime lauantain Taidonnäytteet meni oikein hienosti kaikin puolin. Kisat oli jännittävät loppuun asti :) Vaikka estekilpailun voitti Inkku Ellillä ja koulun Lotta Kallella, Mestaruus pokaalin vei Emma Rasulla. Heidän suorituksensa niin koulussa kuin esteillä oli ainut laatuinen. Kiitos kaikille paikalla olleille! Kauneuskilpailuissa oli kärki kaksikkona Missi ja Kalle. Kalle selvisi ykköseksi hoitaja pikku-Riinan ja hänen ryhmänsä laittamana.

Tämän viikon lauantaina 1.6. tallilla on kesä talkoot, jos et pääse mukaan muista kuitenkin siivota oma hoitolaatikko tai -kaappi jos sellaisen omistat ;) Talvella tallille unohtuneet tavarat joilla “ei ole omistajaa” siirretään eteenpäin siispä ilmoita, jos kaipaat jotakin! Omistajien tehtäväksi jää siivota omat hyllynsä ja katsoa lattioilla oleville tavaroille sopiva paikka :) Kiitos jo ennakkoon ja ruokaa on tarjolla tallin puolesta ilmaiseksi puolilta päivin!!

Muuta kesä asiaa: kesäkuun kaksi ekaa viikkoa on leirejä ma-ke, tästä syystä joudumme siirtämään maanantain ryhmät torstaille ja ke perjantaille. Ma klo16 olisi to klo16, ma klo17 olisi to klo18, ma klo18 olisi to klo17. Ke klo16 olisi pe klo15, ke klo17 olisi pe klo16, ke klo18 olisi pe klo17 tai 18. Jos olet samalla viikolla leirillä kysy tunti paikka erikseen, jos jaksat tulla vielä tunnillekin ;) Mikäli ajoitus on huono laita viestiä ja ehdota vaikka toisen päivän tuntia. Muutoin kivaa kesää kaikille!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s