Ukkonen ja muut luonnonvoimat

Mikäli ukkostaa yritämme parhaamme mukaan pitää kaikille heppailun teoriaa! Toivoisin että niiden lasten vanhemmat joiden lapsukaiset pelkäävät ukkosta peruvat tunnin jo edellis päivänä, mikäli ukkos varoitus on voimassa! Tietenkin jos ukkosta ei kuitenkaan tule voidaan olla yhteydessä ennen tuntia, jos lapsi haluaa tulla mukaan tunnille.

Muutoin kelit eivät meitä juuri haittaa, kunhan lapsukaisilla on kelien mukaiset vaatteet. Ratsastus sadetakkeja, jotka peittävät myös housut löytyy Kaviolasta, mutta ihan normaalitkin sopii. Mukavaa syksyn odotusta kaikille :)

Vanha asiakas: Muistathan ilmoittautua syksyn tunneille tekstiviestillä, sillä nyt jaamme uusia ryhmiä!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s