Melkosta meininkiä

Onpas ollut rumba syksy. Jatkuu koko kuukausi samaan malliin loppuun saakka.
Tähän mennessä selvittiin Enkelin ja Haban ekoista koulukisoista mukavasti. Molemmat saivat jopa 60‰, joka onkin melko hyvä saavutus jopa kokeneemmilta ratsuilta.

Vietimme myös kivat ja touhun täyteiset talkoot. Kiitos kaikille hengessä ja touhussa mukana olleille. Toivottavasti uudet systeemit miellyttävät kaikkia. Jonain päivänä saatamme saada jopa vielä kivemmat oltavat, kunhan saan vielä tuplattua asiakasmäärän :)

Olen myös haastatellut yllämainitusta syystä uusia ope ehdokkaita. Kaikki ovat olleet hirmu hyviä. Nyt olen valinnut heistä pari joihin pääsette tutustumaan mahdollisesti lähi viikkoina. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja toivonkin, että te ihanat asiakkaani ottaisitte avoimin mielin uuden open vastaan. Me puolestamme keksimme niksejä teidän ratsastustason kehittämiseen ammattitaidolla eteenpäin!
Nämä on kyllä niin kivoja tyyppejä, että voisin itsekin valmentautua heidän opeissaan.

Tuleman pitää: kisoja kisojen perään + omaa valmentautumista, lasten syntymäpäivät tallilla, yms. Mua kyllä vähän jännittää, mut onneks meidän hepat on niin kultaisia, että ne kyllä hoitaa homman hienosti!

Jännitystä lisää, kun toimme hevosen siemeniä tallille viime kuussa. Alkaakohan ne itää varsoja ensi kesälle!! Peukkuja ja rukouksia tammukoille. Jos ei ensi kesänä ehkä seuraavana.

Mukavaa syksyä kaikille!
Pyrin vastailemaan kaikkien kyselyihin mahd pian :) Huomio yksäri valmennettavat nyt on niin kiire, etten tässä kuussa välttämättä ehdi ihan kauheasti pitämään ratsastusta. Ensi kuussa on taas uudet kujeet, että eiköhän se siittä!

Terveisin innokas Talli-Täti

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s