Melkosta meininkiä

Onpas ollut rumba syksy. Jatkuu koko kuukausi samaan malliin loppuun saakka.
Tähän mennessä selvittiin Enkelin ja Haban ekoista koulukisoista mukavasti. Molemmat saivat jopa 60‰, joka onkin melko hyvä saavutus jopa kokeneemmilta ratsuilta.

Vietimme myös kivat ja touhun täyteiset talkoot. Kiitos kaikille hengessä ja touhussa mukana olleille. Toivottavasti uudet systeemit miellyttävät kaikkia. Jonain päivänä saatamme saada jopa vielä kivemmat oltavat, kunhan saan vielä tuplattua asiakasmäärän :)

Olen myös haastatellut yllämainitusta syystä uusia ope ehdokkaita. Kaikki ovat olleet hirmu hyviä. Nyt olen valinnut heistä pari joihin pääsette tutustumaan mahdollisesti lähi viikkoina. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää ja toivonkin, että te ihanat asiakkaani ottaisitte avoimin mielin uuden open vastaan. Me puolestamme keksimme niksejä teidän ratsastustason kehittämiseen ammattitaidolla eteenpäin!
Nämä on kyllä niin kivoja tyyppejä, että voisin itsekin valmentautua heidän opeissaan.

Tuleman pitää: kisoja kisojen perään + omaa valmentautumista, lasten syntymäpäivät tallilla, yms. Mua kyllä vähän jännittää, mut onneks meidän hepat on niin kultaisia, että ne kyllä hoitaa homman hienosti!

Jännitystä lisää, kun toimme hevosen siemeniä tallille viime kuussa. Alkaakohan ne itää varsoja ensi kesälle!! Peukkuja ja rukouksia tammukoille. Jos ei ensi kesänä ehkä seuraavana.

Mukavaa syksyä kaikille!
Pyrin vastailemaan kaikkien kyselyihin mahd pian :) Huomio yksäri valmennettavat nyt on niin kiire, etten tässä kuussa välttämättä ehdi ihan kauheasti pitämään ratsastusta. Ensi kuussa on taas uudet kujeet, että eiköhän se siittä!

Terveisin innokas Talli-Täti

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s