Uusien hepanhoitajien etsintää

Tarvitsisin hepanhoitajia arkipäiville. Hoitajien pitäisi käydä kahtena päivänä viikosta n.klo15-18 tallilla hoitamassa/avustamassa erinäisissä heppoihin liittyvissä tehtävissä. Ajallisesti tämä on harrastus, joka ei kuitenkaan maksa mitään. Hoitamisen alaikäraja on n.12-vuotta. Tätä nuoremmat lapset voivat tulla avustajiksi harjoittelemaan hoitamista ihan minä arkipäivinä tahansa(tekstari ilmoitus ennakkoon), mutta tuntien lomasta en ehdi olla lastenvahtina. Vanhempien tulee ilmoittaa Riinalle suostumisensa hoitajan pestiin. Hoitajaksi voi hakea sähköpostilla ja samalla ilmoittaa mahdolliset hoitopäivät :)

Harrastus sopii parhaiten omatoimiselle, rehelliselle ja rohkealle nuorelle, joka haluaa tutustua hevosteluun muutenkin kuin selästä käsin. Hoitajan tulee olla ystävällinen ja avulias muitakohtaan. Sillä emme hyväksy omistelevaa käytöstä tai koppavaa asennetta!

Itse hoitohevosen saa muutaman viikon kokeilun jälkeen. Hoitopäivinä tulee harjata ja selvittää jouhet hoitsulta, sekä auttaa muita ja pitää paikat järjestyksessä!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Uusien hepanhoitajien etsintää

  1. Aila Hagelberg says:

    tiia olisi innokas hoitamaan hevosia. T. Aila

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s