Uusien hepanhoitajien etsintää

Tarvitsisin hepanhoitajia arkipäiville. Hoitajien pitäisi käydä kahtena päivänä viikosta n.klo15-18 tallilla hoitamassa/avustamassa erinäisissä heppoihin liittyvissä tehtävissä. Ajallisesti tämä on harrastus, joka ei kuitenkaan maksa mitään. Hoitamisen alaikäraja on n.12-vuotta. Tätä nuoremmat lapset voivat tulla avustajiksi harjoittelemaan hoitamista ihan minä arkipäivinä tahansa(tekstari ilmoitus ennakkoon), mutta tuntien lomasta en ehdi olla lastenvahtina. Vanhempien tulee ilmoittaa Riinalle suostumisensa hoitajan pestiin. Hoitajaksi voi hakea sähköpostilla ja samalla ilmoittaa mahdolliset hoitopäivät :)

Harrastus sopii parhaiten omatoimiselle, rehelliselle ja rohkealle nuorelle, joka haluaa tutustua hevosteluun muutenkin kuin selästä käsin. Hoitajan tulee olla ystävällinen ja avulias muitakohtaan. Sillä emme hyväksy omistelevaa käytöstä tai koppavaa asennetta!

Itse hoitohevosen saa muutaman viikon kokeilun jälkeen. Hoitopäivinä tulee harjata ja selvittää jouhet hoitsulta, sekä auttaa muita ja pitää paikat järjestyksessä!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Uusien hepanhoitajien etsintää

  1. Aila Hagelberg sanoo:

    tiia olisi innokas hoitamaan hevosia. T. Aila

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s