Pian jo marraskuu

Tallilta terveisiä!

Meille tuli syysloman kunniaksi uusi heppa Reino. Käykää tutustumassa. Se on valloittavan ihana. Liikkeet on melko suuret, mutta hevonen kiltti. Toivottavasti se sopeutuu hyvin meille!

Nyt alkaa olla niin pimeää ja hyistä, että suosittelen kaikkia käyttämään kelien mukaista LÄMMINTÄ vaatetta. Ratsastusta on kuitenkin vain 1krt/vko, joten ei ole yhtään hölmöä hyödyntää vanhaa haalaria tai lasketteluvaatteita meillä käydessään. Oikea pukeutuminen tekee ulkona touhuamisesta huomattavasti mielekkäämpää, kuin palelluttaa ja kastella itsensä mitä hienoimmissa ratsastushousuissa! Minulta saa myös laina haalaria (se on suoraan 1980 luvulta, mutta siisti ja ajaa asiansa).
Tallivaatteita kannattaa kuljettaa esim vanhassa jääkiekkolaukussa. Sinne voi hyvin laittaa myös kaulurin, kypärämyssyn, villasukat, pipo ja hanskat/rukkaset. Niihin on sitten mukava sukeltaa viimeistään tunnin päätyttyä, jos paleltaa!

Uusi ope on vaikuttanut erittäin hyvältä ja toivottavasti saamme hänestä pian esittelyn tännekin!

Uusia asiakkaita on kysellyt paikkoja ja edelleen mukaan mahtuu kaiken tasoisia ratsastajia. Olkaapa yhteydessä sähköpostitse ja tulkaa sitten tutustumaan!

Toivoo pysyvää lunta odotteleva Riina

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s