Pian jo marraskuu

Tallilta terveisiä!

Meille tuli syysloman kunniaksi uusi heppa Reino. Käykää tutustumassa. Se on valloittavan ihana. Liikkeet on melko suuret, mutta hevonen kiltti. Toivottavasti se sopeutuu hyvin meille!

Nyt alkaa olla niin pimeää ja hyistä, että suosittelen kaikkia käyttämään kelien mukaista LÄMMINTÄ vaatetta. Ratsastusta on kuitenkin vain 1krt/vko, joten ei ole yhtään hölmöä hyödyntää vanhaa haalaria tai lasketteluvaatteita meillä käydessään. Oikea pukeutuminen tekee ulkona touhuamisesta huomattavasti mielekkäämpää, kuin palelluttaa ja kastella itsensä mitä hienoimmissa ratsastushousuissa! Minulta saa myös laina haalaria (se on suoraan 1980 luvulta, mutta siisti ja ajaa asiansa).
Tallivaatteita kannattaa kuljettaa esim vanhassa jääkiekkolaukussa. Sinne voi hyvin laittaa myös kaulurin, kypärämyssyn, villasukat, pipo ja hanskat/rukkaset. Niihin on sitten mukava sukeltaa viimeistään tunnin päätyttyä, jos paleltaa!

Uusi ope on vaikuttanut erittäin hyvältä ja toivottavasti saamme hänestä pian esittelyn tännekin!

Uusia asiakkaita on kysellyt paikkoja ja edelleen mukaan mahtuu kaiken tasoisia ratsastajia. Olkaapa yhteydessä sähköpostitse ja tulkaa sitten tutustumaan!

Toivoo pysyvää lunta odotteleva Riina

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s