Hyväntekeväisyystapahtumalla saimme kerättyä miltei 500€

Olipa hienoa! Kiitos kuuluu teille ihanat asiakkaat ja tietenkin hevosille.
Lahjoituksen keräsi Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalo ja raha käytetään lyhentämättömänä nuorten hyvinvoinnin tukemiseen. Ensi keväälle kehittelen jo seuraavaa, mutta katsotaan kuinka käy :)

Olen todella ylpeä teistä kaikista mukana hevostouhussa olleista uusista ja vanhoista ratsastajistani. Toivottavasti saamme jatkettua yhtä nousujohteisesti ensi keväänä teidän ratsastus ja hevosmiestaitojen kehittämistä. On ollut mukavaa työskennellä sinunkin kanssasi.

Toivon todella, että ryhmien sitoutuminen ratsastukseen jatkuu vähintään yhtä hyvänä kuin aikaisemmin. Olisi hienoa jos ottaisitte myös omia tavoitteitanne puheeksi, jos tuntuu etten ole täysin ymmärtänyt juuri sinun haaveitasi ratsastuksen suhteen. On ollut hienoa saada joistakin teistä hevosten vuokraajia, omistajia ja mahdollisesti jopa hevosalan tulevia työntekijöitä! Tahdonkin onnitella vuoden loppuun juuri sinua joka olet joko tavoitteeseen päässyt tai hyvää matkaa sitä kohden menossa.

Itse yritän taivaltaa kohti omaa tavoitettani monipuolisena alan osaajana, hevostenkouluttajana ja -kasvattajana. Terapiatalli toiminta häämöttää toistaiseksi pilvilinnana, mutta siihen suuntaan hitain varmoin askelin aion taivaltaa, kunhan vain pysyisin terveenä.

Kuluneen vuoden saavutuksia:

Tallin/opetuksen suhteen on monipuolinen estekalusto, vesiautomaatti, kirjalliset teoriaopit, vetoauto, lantalan ja turvekatosten kehittyminen, tarhan pohjustus (moneen kertaan ja jatkuukin varmaan joka vuotisena), kevyet pyöröaitaukset, yhteiset oleskelu tilat….ja muutama yhteistyökumppani, joita tarvitaan kuitenkin lisää. Tietenkin tärkeimpinä Kinkku, Barbi ja Reino <3

Ratsastajien suhteen: Syksyn kiertopokaalin esteillä vei Moona ja Rasu. Leikki kilpailun voitti Jose. Moni entinen Taidonnäytteen suorittaja osallistui estekilpailuihin!  3-vuotias Peppi oppi keventämään ja on laukannut. Mira ja Neea osti oman hevosen! Jotkut löysivät vuokrahepan ja toiset sai hoitohevosen. Useat ennen arat ratsastajat ovat tulleet rohkeammiksi. Jotkut tippuivat, mutta antoivat hevoselle anteeksi. Joku luuli ettei opi, mutta oppikin! Tänä jouluna osa pienistä ratsastajista vuokraa hevosen ekaa kertaa.

Kertakaikkiaan hieno vuosi! KIITOS!

Terkuin onnellinen Riina

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Hyväntekeväisyystapahtumalla saimme kerättyä miltei 500€

  1. Teea sanoo:

    Harmi ku en päässy olin meinaa vähän kipee nuhaa ja yskää ;( Olisin muuten tullut kisaan:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s