Uutta 2014

Sain vinkkejä toiveistanne ja nyt on tulossa pääasiassa viikonlopuille. mm:

Lasten ratsastusryhmät n.6-vuotiaille suunnattu. Sopii myös ihan aloittelijalle. Kesto 30min. Sitoutuminen vain 4krt. Hinta 15€/krt eli yhteensä 60€. Aloitus helmikuussa tai kun saamme ensimmäiset kaksi kolmen hengen ryhmää kasaan. Taluttaja tarvitaan omasta takaa, hänellä ei tarvitse olla hevostaustaa. Ilmoittautumiset sähköpostiin!

Aikuisille irtovalmennuksia perustuntien lisäksi viikonloppuisin. Voit ilmoittaa kiinnostuksesi tekstiviestillä, hinnat 25-40€/krt. Valmentajina esim. Nyppy ja Kikkiina. Näille ei ole vakkari aikoja. Maksu voidaan ottaa kortilta ja näihin voi hyödyntää osan maksusta rästeinä.

Maastoja viikonloppu aamupäivisin. Näissä voi käydä jos tulee esim rästi tai on mahdollisesti joskus tulossa. Voidaan myös siirtää tarvittaessa osa arkiryhmien tunneista joskus viikonlopulle, jos kelit on huonot normi tuntipäivänä.

Esterataharjoituksia n.22€/ratsukko, jos itse hoidatte radan rakennuksen ja purun, sekä verkat ja esteratsastuksen päiväleirejä kysynnän mukaan n.50€/pv, ei sisällä ruokaa. Näihin voidaan myös hyödyntää rästejä.

Tiistaista muuttuu estepainotteinen päivä niille jotka haluavat käydä kahdesti viikossa ratsastamassa. Mikäli sitoudut tähän hinta on edullisempi. Kysy lisää sähköpostitse.

Lasten Kisateam kehitteillä! Ilmoita kiinnostuksesi säpöön. Vaatii sitoutumista ja HUOM tämä ei ole kovin halpaa huvia, mutta halvempaa kuin oman hevosen pito. Hinnoista lisää kun selviää kuinka monen kanssa se mahdollisesti jaettaisiin tasan. Jos järjestämme enemmän omia tallikisoja hinnat eivät nouse niin korkeiksi.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

4 Responses to Uutta 2014

 1. Aki Halme says:

  Moi! Ronja (Peppi Halmeen pikkusisko) ilmoitti kiinnostuksensa tuohon 6-vuotiaiden ratsastuskokeiluun (sit. 4 kertaa, puoli tuntia, talutuksessa). Olisiko se vkonloppuna? Meille sopisi parhaiten vkonloppu, klonajalla ei ole niin väliä. Jos saat ryhmää kasaan, niin täällä olisi innokas kokeilija!
  T. Katri ja Aki Halme

 2. sanna says:

  Ja päivää täältäkin pikkusisko-osastolta!
  Myös Moonan Heinon pienempi versio Miisa olisi kiinnostunut! Mutta mulla matkustusta/töitä joskus myös viikonloppuina, joten riippuu ajankohdasta täysin. Mutta aivan ihana idea, Riina!
  Toiseksi kkiva juttu myös tuo maastohomma – siihen lähtee mukaan meikäläinen eli siis mamma Sanna ;o)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s