Eläkeikään tuleminen

Minun hevoseni eivät ole varsinaisesti koskaan jääneet eläkkeelle. Hevoset kun ovat luotuja liikkumaan. Nyt kuitenkin vuonis Elli ja suokki Tähti alkavat olla sen verran vanhoja vaivoineen, että ne saavat jäädä eläkkeelle. Kevyttä liikuntaa pidämme edelleen yllä, etteivät mummut mene ihan lihaksettomiksi. Hevostenhoitajat saavat pääasiassa hoitaa mummujen kävelytystä. Tähti ryhtyy kengättömäksi villiheppamummuksi ja Ellikään ei tarvitse enää satulaa. Näitä kahta voi käydä myös harjailemassa ajankuluksi viikonloppuisin ja taluttelemassa, kunhan varaa ajan minulta.

Karvaista kevättä kaikille, karvan lähdön alkamisen myötä!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s