Jokos se kevät on alkanut?

Tallin kevät on tehty: karvanlähtöajasta, mudasta, kilpailuista, raikkaasta sateesta, sekä muuttolinnuista että hiirenkorvista.

Siispä! Muistakaa muistuttaa allergioista ja ottakaa tarvittavat lääkkeet ajoissa. Saappaat, sekä sadevaatteet sadehousuja myöten on hyvä ja viisas ratkaisu!

Aikaisemmin olen perustanut kisateamin keväälle, mutta nyt meinaankin antaa kahdesti viikossa käyville asiakkaille kilpailuihin osallistumis oikeuden yksityistunnin hinnalla 35€ kortilta. Ajatuksena 1-kilpailu mahdollisuus per 20-kerran kortti 445€ tai 30-kerran kortti 600€. Kilpailu tulee käydä ennen kortin loppumista myös minulle sopivana päivänä. Kilpailu kertoja ei voi kasata estymisen vuoksi! Ilmoittaudu mukaan niin minä ilmoitan mahdolliset kilpailu päivät ja paikat. Mikäli sinulla ei ole rauhallista pikku E kortin omaavaa kuskia (en anna hevosia kenen tahansa kyytiin ja kuski on vastuussa hevosista) voit joko osallistua tallilla järjestettäviin kilpailuihin tai ostaa palvelun. Kilpailuihin osallistuminen ei ole pakollista!

Tallin omat Kilpailu- ja Taidonnäytepäivät saatetaan järjestää poikkeuksellisesti jo huhtikuussa toukokuun sijaan. Niistä lisää lähempänä.

Torstain klo16 lasten ratsastusryhmässä on 2-paikkaa. Myös muutama yksittäinen paikka eri päivillä suunnilleen samaan aikaan. Kyselkää niistä lisää sähköpostitse.

Leireille ilmoittautuminen alkaa loppua kohta puoliin. Pidä kiirettä!

Huom! Olen huono vastaamaan puhelimeen heppojen kanssa puuhatessani, joten laitelkaa sähköpostiin kyselyitä. Soitoille n.klo11-14 on usein hyvä aika, mutta voit toki kokeilla muulloinkin.

Terkuin täysipäiväinen talli-täti

Ps. Nauttikaa kevään tuomista yllätyksistä muuttolintuineen! Ulkokentän etuja.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s