Hienot ilmat ja talli hoppua

Olemme saaneet nauttia auringosta ja sopivan lämpimistä keleistä. Toivottavasti nämä iloiset päivät jatkuvat. Harmiksemme minun viikonloppuni ovat olleet todella puuhan täyteisiä, enkä ole kyselyistä huolimatta saanut järjestettyä uutta viikonloppuisin pyörivää lasten ratsastusryhmää. En kuitenkaan ole unohtanut teitä on vaan ollut niin kiirusta! 12.4. korjaan tilanteen ja pidän heti aamulla klo10 alkaen ilmaisen ohjeistuksen hevosten käsittelyyn ja hoitoon. Tähän saa tulla mukaan myös muita kuin meidän tallilla käyviä lapsosia, kunhan tapaturmavakuutukset ovat kunnossa! Jos aikaa jää saattaa päästä jopa hepan selkään, mutta se ei ole tämän päivän pääasia ;) Ilmoittaumiset minulle 10.4. mennessä.

13.4. on virvontaa ja voi olla että Säijänmaalla pyörii myös nelijalkaisia noitia! Mikäli olet innostunut tulemaan mukaan ilmoita minulle.

Tallille on tullut uusi asukas 5-vuotias suomenhevos ruuna Tapsa. Se on hyvin innostunut ja touhukas nuorimies, joka harjoittelee vielä lasten kanssa toimimista ennen kuin te pääsette tutustumaan häneen.

Leirille ilmoittautuminen tuli päätökseen, mutta kakkos leirille mahtuu vielä pari henkilöä. Eli olkaapa yhteydessä sähköpostitse mikäli haluat mukaan.

Terkuin Riina

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hienot ilmat ja talli hoppua

  1. Anonymous says:

    Hei Riina, Lina ja Heini ovat tulossa lauantaina 12.4 vielä mukaan. Piti vielä kysellä leirien tilannetta. Mahtuisivatko tytöt vielä mukaan?

    Tuija Tolkki-Friedrich

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s