Hienot ilmat ja talli hoppua

Olemme saaneet nauttia auringosta ja sopivan lämpimistä keleistä. Toivottavasti nämä iloiset päivät jatkuvat. Harmiksemme minun viikonloppuni ovat olleet todella puuhan täyteisiä, enkä ole kyselyistä huolimatta saanut järjestettyä uutta viikonloppuisin pyörivää lasten ratsastusryhmää. En kuitenkaan ole unohtanut teitä on vaan ollut niin kiirusta! 12.4. korjaan tilanteen ja pidän heti aamulla klo10 alkaen ilmaisen ohjeistuksen hevosten käsittelyyn ja hoitoon. Tähän saa tulla mukaan myös muita kuin meidän tallilla käyviä lapsosia, kunhan tapaturmavakuutukset ovat kunnossa! Jos aikaa jää saattaa päästä jopa hepan selkään, mutta se ei ole tämän päivän pääasia ;) Ilmoittaumiset minulle 10.4. mennessä.

13.4. on virvontaa ja voi olla että Säijänmaalla pyörii myös nelijalkaisia noitia! Mikäli olet innostunut tulemaan mukaan ilmoita minulle.

Tallille on tullut uusi asukas 5-vuotias suomenhevos ruuna Tapsa. Se on hyvin innostunut ja touhukas nuorimies, joka harjoittelee vielä lasten kanssa toimimista ennen kuin te pääsette tutustumaan häneen.

Leirille ilmoittautuminen tuli päätökseen, mutta kakkos leirille mahtuu vielä pari henkilöä. Eli olkaapa yhteydessä sähköpostitse mikäli haluat mukaan.

Terkuin Riina

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hienot ilmat ja talli hoppua

  1. Nimetön sanoo:

    Hei Riina, Lina ja Heini ovat tulossa lauantaina 12.4 vielä mukaan. Piti vielä kysellä leirien tilannetta. Mahtuisivatko tytöt vielä mukaan?

    Tuija Tolkki-Friedrich

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s