Pääsiäinen ja Palmusunnuntai

pääsiäinen

Pääsiäisenä pyrimme liikuttamaan hevosia normaalisti, mikäli Te hyvät ystäväni olette myös paikalla! Jos tiet eivät ole kovin routaisia tai kovia voimme miettiä teidän vapaapäiville myös päiväsaikaan maastoilua tmv :) Puhetta vaan tähän suuntaan, joko tekstarilla, säpöllä tai oikein facebook ryhmän kautta!

Palmusunnuntaina lähdemme viuhtomaan ja laulelemaan heppojen ja ponien kanssa pitkin kylänraittia esim.noidiksi pukeutuneina. Emme melko varmasti ratsasta, mutta hepat tahtovat mukaan retkellemme, joten puethan sellaiset kengät jalkaan joista ei tule rakkuloita ja ne saa likastua. Lenkki voi kestää jopa 1-2h ja heppojen laittoon/purkuun menee ehkä toiset samanmoiset. Tämän lisäksi kannattaa käydä virpomassa noin muutoin kavereiden kanssa, sillä emme voi hevosilla tömistellä kenenkään pihaan virpomis mielessä tämä ei siispä ole kovin tuottoisaa puuhaa. Päivään täytyy valmistautua niin, että olet itse maalannut kasvosi ja pukeutunut kelin mukaan ennen tallille saapumista. Pyrimme olemaan tallilla viimeistään klo12 ja mikäli ehdit paikalle jo aikaisemmin heppoja hakemaan yms ilmoita siitä minulle!

Ps.Säästäkää ainakin yksi vitsa lenkkiä varten ja muistakaa syödä ennen kuin tulette!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s