Pääsiäinen ja Palmusunnuntai

pääsiäinen

Pääsiäisenä pyrimme liikuttamaan hevosia normaalisti, mikäli Te hyvät ystäväni olette myös paikalla! Jos tiet eivät ole kovin routaisia tai kovia voimme miettiä teidän vapaapäiville myös päiväsaikaan maastoilua tmv :) Puhetta vaan tähän suuntaan, joko tekstarilla, säpöllä tai oikein facebook ryhmän kautta!

Palmusunnuntaina lähdemme viuhtomaan ja laulelemaan heppojen ja ponien kanssa pitkin kylänraittia esim.noidiksi pukeutuneina. Emme melko varmasti ratsasta, mutta hepat tahtovat mukaan retkellemme, joten puethan sellaiset kengät jalkaan joista ei tule rakkuloita ja ne saa likastua. Lenkki voi kestää jopa 1-2h ja heppojen laittoon/purkuun menee ehkä toiset samanmoiset. Tämän lisäksi kannattaa käydä virpomassa noin muutoin kavereiden kanssa, sillä emme voi hevosilla tömistellä kenenkään pihaan virpomis mielessä tämä ei siispä ole kovin tuottoisaa puuhaa. Päivään täytyy valmistautua niin, että olet itse maalannut kasvosi ja pukeutunut kelin mukaan ennen tallille saapumista. Pyrimme olemaan tallilla viimeistään klo12 ja mikäli ehdit paikalle jo aikaisemmin heppoja hakemaan yms ilmoita siitä minulle!

Ps.Säästäkää ainakin yksi vitsa lenkkiä varten ja muistakaa syödä ennen kuin tulette!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s