Tallilla tapahtuu ennen leirejä

3.5. Lauantaina kevät talkoillaan. Luvassa maalausta, kesälaidunten fiksausta, tallin kaunistusta, ynnämuuta kivaa. Tarjolla keittoa päivällä, jos olet kovin allerginen varaudu eväillä. Hommailua riittää aamu klo10- 16, jos viihdyt tehokkaasti koko pv:n voi hevosia/poneja liikuttaa hommien jälkeen ihan ilmaiseksi 1h 30min :) Toki kaverien kanssa on hyvä sopia yhteistuumin, ettei kaikki ratsasta samalla polluralla samaan aikaan.

13.5. Tiistaina on esterataharjoitukset tulevia kisoja silmällä pitäen. Treenaamme rataan tutustumista ja käymme läpi mitä pitää huomioida osallistuessasi kilpailuihin. Harjoitukset alkavat klo17 ja loppuvat klo19. Hinta menee kortilta yhtenä ratsastus kertana esim rästinä.

20.5. Tiistaina on Kilpailu- ja Taidonnäytepäivät klo16-20. Kilpailut suoritetaan esteillä ja korkeudesta sovimme yksilö kohtaisesti. Arvosteluna on perus luokassa tyyli. Siihen saa osallistua myös talutuksessa. Toisessa luokassa kilpaillaan ensin perusrata kullekin sopivalla korkeudella ja puhtaan radan suorittaneille kilpailu jatkuu korkeushyppy taisteluna, jossa aloitus korkeus riippuu hevosesta/ponista. Osallistumis hinta on 17-euroa, joka sisältää hevosen vuokran kaksi kertaa viikossa käyville osallistuminen on ilmainen.
Taidonnäytteen saa suorittaa ilmaiseksi, joko koulu- tai esteratsastuksena.
Samaan aikaan suoritamme hevosten kauneuskilpailut. Tähän saa osallistua meidän tallilta kuka tahansa ilmaiseksi!

Ilmoittautuminen kaikkiin tapahtumiin käy lähettämällä tekstiviestin Riinan numeroon. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4-päivää ennen tapahtumapäivää.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s