Seliseliä…

Hienoa, kun olette löytäneet tienne meille. Meillä on tänä vuonna asiakas määrä miltei tuplaantunut ja siitä syystä olenkin todella onnellinen, mutta puuhan täyteinen. Tässä hieman selityksiä, että saatte vastauksia kysymyksiin yms helpommin.

Puhelimeen vastaan vain, kun en ole hevosten kanssa puuhaamassa. Joskus tekstiviestillä tavoittaa paremmin, mutta mikäli kysyt aikatauluja tai muuta mihin tarvitsen kalenteria voi vastaaminen venyä, sillä en voi pitää kalenteria matkassa(laukut yms on vaarallisia tässä työssä). Mikäli ilmoittaudut johonkin tapahtumaan tai olet tehnyt poissaolo ilmoituksen yms en välttämättä vastaa lainakaan, sillä viestejä tulee todella paljon (teitä on jopa 60-viestittelijää) ja touhuan täällä tarvittaessa ympäri vuorokauden oli arki taikka pyhä. Sähköposteihin vastaan noin kahtena päivänä viikosta. Mikäli koet etten ole vastannut viesteihisi soita rohkeasti uudestaan, sillä hoidan tallilla kaiken niin joskus voi olla, että yhteydenottosi on jäänyt viestitulvan alle. Kaikki postit ja viestit tulevat kyllä perille.

Kiitos ymmärtämisestä ja pahoitteluni harmillisista viivytyksistä!

Kaikesta huolimatta ryhmiin sopii edelleen mukaan ja kehitteillä onkin kesäkuun viikonlopuille lasten ratsastusryhmä kerho tyyppisesti. Kun saan suunnitelman valmiiksi laitan tänne tarkemmat tiedot!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s