Leiriaikataulu ja muu hömppä kesällä

Aikataulut leirien aikaan

Leiripäivät alkavat klo10. Osa porukasta on kuitenkin ilmoittanut jo saapuvansa paikalle aikaisemmin ja sehän sopii. Aloitamme kuitenkin vasta sitten. Tallissa ja pihapiirissä voi hengailla siihen saakka. Päivät ovat kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla ma, ti ja ke.
Ma ja ke järjestämme tietenkin myös normitunnit ja mikäli et pääse ilmoita asiasta mahd pian. Leiriläisten ei tietenkään ole pakko tulla tunneille omalla leiri viikollaan, mutta ilmoittakaa näistäkin ajatuksista niin saan laskelmoitua kuinka monta ryhmää on järkeä silloin järjestää.
Leirillä on ruokailu ja pientä välipalaa. Yritämme kuitenkin ratsastaa joka päivä heti leirin alettua niinpä olisi tärkeää, että lapset söisivät kunnon aamiaisen ennen leirille saapumista tai ottaisivat evääksi aamiaisen, jos se ei jännittämisen vuoksi maistu heti kotona! Päivämme päättyy klo16, mutta tallille voi jäädä vielä senkin jälkeen.

Aikataulumme klo10-16 merkitsee vain sitä, että minun vahtivuoroni lapsosten kanssa on tämä ja talo on käytössämme vain nämä ajat. He kuitenkin osaavat käyttäytyä tallin sääntöjen mukaisesti, joten mikäli että saa aikataulujanne sopimaan se ei missään nimessä haittaa, vaikka tallipäivät venyisivät.

Mikäli tunneille tulee muutoksia ilmoitan niistä tekstiviestein tuntilaisille.

Muu hömppä

Viikonlopuilla hevosia on mahdollista vuokrata, joko rästeinä tai sopia jostain hevosesta hiemen edullisempi ns. vaki vuokrauspäivä. Tosin tämä sopii vain tarpeeksi osaaville ratsastajille tai lapsille ja vanhemmille, jotka pärjäävät ponien/hevosten kanssa yhdessä ilman minun valvovaa silmää ;)

Ryhmissä tulee olemaan melko varmasti ”lomailu”tilaa, joten tarvittaessa sopii käydä ratsastamassa, vaikka useampana päivänä viikosta esim valmisrästinä tai muuten vaan!

Mikäli toivoisit jollekin tietylle viikonlopulle kurssia tmv pitkin kesää ota puheeksi.

Järjestämme viikonlopuille lasten kerhotoimintaa heppojen parissa. 2-tunnin kerhopäivän hinta on 30€/hlö. Se sisältää ratsastusta yms heppoihin liittyvää. Tästä tarkemmin sähköpostilla!

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s