Uudet asiakkaat/kokeilijat

Nyt alkaa olla aikoja uusille asiakkaille tulla kokeilemaan meidän tallilla ratsastusta. Lasten, jotka eivät ole ratsastaneet vielä kauaa, tunnit ovat pääsääntöisesti arkisin klo16-17.
Pidempää ratsastaneiden lasten/uudelleen aloittavien aikuisten tunnit yleensä arkisin klo17-18.
Nuoret ja osaavat aikuiset treenaavat pääsääntöisesti klo18-19.

Joka ryhmälle on yksi arkipäivä jossa on poikkeus ajassa, mutta niistä saat tarkempaa tietoa sähköpostitse, jos haluat jatkaa meillä.
Irtotunneilla sopii käydä kokeilemassa niin usein, kuin paikkoja on, mutta kortin ostavilta toivon sitoutumista ryhmään mahdollisesti koko ¨kaudeksi¨ ns.syksy/talvi/kevät.
Toki ymmärrän että toiset eivät halua sitoutua minnekään tallille ja silloin meidän tallilla kannattaakin ottaa vain irtotunteja. Sitoudun nimittäin itse viemään meidän vakkareita eteenpäin ja pyrin pitämään ratsastajat tyytyväisinä kuuntelemalla myös heidän toiveitaan. Olen melko tiukka linjoissani ja tästä syystä en halua jatkuvasti vaihtuvia asiakkaita, mikä onkin ollut toistaiseksi mahdollista. Viime aikoina on joukkoon kuitenkin eksynyt niitä, jotka eivät halua sitoutua ja sekoittavatkin ryhmän kulkua omalla sitoutumattomuudellaan.
Tarkoitukseni on laajentaa ratsastajien pätevyyttä jopa niin pitkälle, että voit ostaa oman hevosen tai pärjäät jopa herkkien yksityisen vuokrahevosen kanssa. Tallimme kun ei ole varsinainen ratsastuskoulu niin se on mahdollista. Keskustelen mielelläni entisten asiakkaideni kanssa jopa vuosien kuluttua ja annan neuvoja hevosasioissa.

Syksylle on tulossa uutena juttuna meillä vuosia käyneille asiakkaille vuokraus mahdollisuus läpi talven ja rästeille kehitämme oman estepäivän viikonlopuille :)

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s