Lämmintä ja ihanaa

uimista

Nytpä sitä lämpöä riittää. Tässä myös taululta löytyviä hepan hoitoon liittyviä asioita: Tarjoa hepalle vettä. Voit myös kastella sitä sienellä ämpäristä tai letkulla. Kaula, kyljet ja mahan alunen olisi tärkeimmät kohdat. Selkään ei saa laittaa kylmää vettä! Jos hevosesta löytyy paarman puremia tai muita kolhuja/rupia täytyy niitä rasvata helosaanilla, jota löytyy taulun edestä. Hevosta ei tarvitse kuivata. Peseminen ei poista harjaus tarvetta, vaikka tekisit sen ennen ratsastusta. Satulan alusen kastumisellakaan ei ole väliä. Jos hevosen satulahuopa on märkä ratsastuksen jälkeen ota se pois ja vie ulos kuivumaan, jos se on likainen ja kuiva vie pesukoneen päälle. Jos se on likainen ja märkä täytyy likainen alue pestä harjalla ja vedellä. Tästä hevoset ja minä kiitämme kovasti. Heppailuhan on muutakin kuin ratsastusta ;)

Loru ja Enkeli kaipaavat aikuisehkoja uittajia, vaikka joka pvä ainakin tämän ja ensi viikon ajan. Jos sinä olet vapaalla ilmoita siitä minulle tekstarilla ja varaa päiväsi. Enkulta on ma, ti ja to varattu. Lorulla mahd la ja su. Tämä homma on valitettavasti tarjolla vain tallin asiakkaille! Mikäli varaat päivän tarvitsee tulla myös viileämmällä kelillä(ei ukkosilla) eli vaatii sitoutumista, että saadaan hepat kuosiin!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s