Tunnit alkaa 4.8. (minun ja Timon 2-vuotis hääpäivänä)

 

KuvaOlen kirjoittanut alustavaa ryhmä suunnitelmaa Ryhmät ja ratsastuskortti osion alle. Osa asioista on vielä vaiheessa, kun en ole saanut kaikilta varmistusta tunneilla jatkamisesta yms. Ensi viikon jälkeen olen toivottavasti paremmin kartalla.

Rästeille on tulossa kokeiluun esim. lauantaille oma estepäivä ja sunnuntaille vuokrauspäivä. Näin voitte käydä ennakkoon rästimässä, eikä silloin haittaa vaikka olisit joskus pois omalta tunniltasi jopa yllättäen (esim.kelien ollessa kurjat tai jos sairastut). Rästejä ei kuitenkaan sovi käyttää ilmoittamatta jätetyistä poissaoloista, eikä jälkikäteen kuukausien päästä vaan niin kuin sivuilla on ilmoitettu!
Toivoisin että saamme järjestelmän toimimaan järkevästi ja kehittelenkin varaus systeemiä helpommaksi.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

2 Responses to Tunnit alkaa 4.8. (minun ja Timon 2-vuotis hääpäivänä)

 1. jaana.lahteenmaki@santen.fi says:

  Hei,

  toivottavasti saat tämän viestin.
  Jos ymmärsin oikein ryhmät ja ratsatuskortti-osion alla oli alustava suunnitelma 2014 ja siellä olisi Iida ja Meri laitettu torstaille. Iidalle torstai ei sovi koska silloin on tanssitunnit. Iida ei ollut tietoinen siirrosta ja nyt olivatkin maanantaina tunnilla. Maanantai sopisi meille hyvin, saatko soviteltua?
  Kesän ylimääräiset tunnit (Merin kanssa) maksan sitten kun se neljäskin kerta on käyty, ilmeisesti ensi vkonloppuna.

  t. Jaana

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s