Hae nyt hevostenhoitajaksi(myös ne jotka haluaa jatkaa hoitamista)!

Mikäli sinulla on tilaa uudelle harrastukselle kahtena päivänä viikosta n.3h per krt, myös vanhempiesi mielestä, voit hakea hoitajaksi. Jätä hakemuksesi palaute osioon näin:
-Nimi
-Ikä (nyt ei ole ikärajaa)
-Heppahistoria (missä kaikkialla olet ratsastanut, mitä olet tehnyt heppojen kanssa, onko sinulle sattunut joskus jotain hevosen kanssa touhutessasi ja mitä)
-Vahvuutesi tehtävään (lue vaatimukset Hoitaja osiosta Muuta kohdasta)
-Riina määrää hoitohevosen ja siihen ei voi vaikuttaa, sillä muutoin jollekin tulee aina pahamieli

Jotta voit hakea hoitajaksi sinun täytyy osata itse varustaa ja taluttaa hevosia, mikäli et vielä osaa voit hakea hoitajan apukädeksi, jolloin voit harjoitella hevosen käsittelyä ja laittoa hoitajien avustajana. Varustus saattaa tarvita esittää ;)

Pyytäkää myös vanhempia lukemaan Hoitaja osion tärkeät tekstit tai lukekaa se heille, että hekin tietävät mitä olette tekemässä ;)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

8 Responses to Hae nyt hevostenhoitajaksi(myös ne jotka haluaa jatkaa hoitamista)!

 1. sanni.L says:

  Haluaisin jatkaa hevosenhoitajana.Toinen päivä voisi olla maanantai.Toinen päivä olisi keskiviikko tai joka toinen perjantai.

 2. Elsa. H says:

  Haluaisin jatkaa hoitamista. Päivät voisivat olla maanantai ja perjantai.

 3. Helmi annala says:

  Helmi annala
  10v
  No oon harrastanu ratsastusta reilun vuoden ja oon ollu hoitajana reilun puol vuotta

  En oo ratsastanu muualla ja olen tehnyt heppojen kanssa kaikkea mitä hoitajan työhön kuuluu eikä mulle oikeestaan oo sattunu mitää ja voisin käydä talli maanantaina ja torstaina

 4. Karoliina Harkote 12v says:

  Oon harrastanu ratsastusta majantallilla noin puoli vuotta. Sitä ennen olen vain hoitanut hevosia ja ratsastanut talutuksessa. Päivät voisivat olla maanantai ja torstai.

 5. vilma.niskanen says:

  ikä:11 kohta 12 oon ratsastanu majalla talvellla tulee täytee vuosi:) sitä ennen oon käydy muissa ratsastus kouluissa. ja yksäri-talilla oon hoitanu ja joskus ridannu heppoi kohta 3 vuotta .heppojenkaa ei oo sattunu mitää mikä ois jääny vaivaa.yms.majalle hoitopäivät vois olla torstai ja perjantai

 6. Moona P says:

  Heippa!

  Moona 10 v ratsastanut 6 vuotiaasta. Heppojen kanssa kokeillut monenlaista mm. vikellystä (ja siinä kerran sattui ja tapahtuikin rodeota). Ei kuitenkaan mitään traumoja. Tykkään hoidella heppoja tosi paljon. Osaan varustaa hevosen (pituus joskus tulee vastaan suitsissa) ja haluaan oppia lisää. Hoitopäivät voisi olla ma (silloin on kyllä tunti/haittaks se?) tai ke ja pe. Voisin olla ensin apukäsi hoitajakin.
  T: Moona ;)

 7. Moona P says:

  Okoo. Voisin sitten tulla hoitamaan ma ja pe
  T. Moona

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s