Tunnit näyttävät täysiltä, aivoituksia ensi kuusta, sekä tarinaa

Eli tällä hetkellä ryhmät ovat täynnä ja niin kuin olette jo ehkä tietoisia toivon ryhmien kehityksen ja hevosten vuoksi, että ratsastajamme sitoutuisivat ryhmiinsä. Meillä hevoset eivät ole perus ratsastuskouluhevosia ja haluamme pitää ne herkkinä, kiltteinä ja eteenpäin pyrkivinä. Tämä tarkoittaa sitä, että ratsastajien on opittava olemaan rauhallisesti ja nätisti hevosten selässä(tietenkin tarvittaessa on oltava napakka ja nopea).
Ryhmien täyttymisen myötä voin kehitellä teille uusia hauskoja juttuja; kuten kilpailuja, viikonloppu maastoja/estepäiviä, sekä erityyppisiä kursseja ja vaikka syysloma leirin koululaisille!
Nyt jos joku innokas kuitenkin kaipaa tuntipaikkaa, kannattaa tulla tutustumaan paikanpäälle ja hakea jonoon Palaute osion kautta tai sähköpostiin otsikolla Jonoon. Mikäli näyttää siltä, että porukkaa on tarpeeksi voin jatkaa tunteja viikonlopulle.
Toistaiseksi yritys on yhden naisen ja tästä syystä joudutte olemaan kärsivällisiä, kun olen hutkinut itselleni melkoisen työmaan valmentautuen ja kilpaillen myös itse…Te ja hevoset olette fyysisen elämäni pääasia(kilpailut ja treenit on kaiken suola)! Toivottavasti kaikki jatkuu yhtä iloisesti läpi pitkähkön ja mahdollisesti myrkyisehkön syksyn.

Tarina tuokio:
Laumamme on yhdistynyt ja nyt koko kööri laiduntaa samassa (paitsi yöt jotka pullukka pollet viettävät eriytettävässä pullukka tarhassaan). Piipi rinsessa on edelleen rinsessan ominaisuudessaan, koko lauman riehakas persoona, joka määrää milloin on koko lauman aika vaihtaa maisemaa perälaitumelle tai talvitarhoille alle yhden minuutin. “Hän” vaihtaa myös baby rinsessan rösyistä kesämekkoaan juuri arvokkaampaan syysasuun. Edelleen se on hirmu kiinnostunut meistä kaksijalkaisista, mutta se ei vielä tiedä olemmeko mekin “hänen” arvonsa alamaisia vai mitä ja tästä syystä me emme saa alkaa sen sitä kokeillessaan väistellä sitä vaan tarvittaessa SE on häädettävänä kruunuineen kaikkineen hevonkuuseen, kuten häädämme tarvittaessa isommatkin nelijalkaiset! Tässä eräänä päivänä “hän” hieman kokeili pikku talttahampaitaan minun polvitaipeeseen, jolloin ei tarvinut kuin kääntyä ärtsysti mölisten siihen päin, niin neito ensi kerralla vain nuoleskeli kengän pieltä eikä enää pureskellut.
Laumahengessä ei ole tapahtunut muutoksia. Enkku yrittää edelleen tarjota varatissiä, vaikka Barbi kummi on jo monen monituiset kerrat kertonut, että “..mäkehen siitä!” niin ei…mutta eipä sen väliä. Loru ja Kartsa on vaan niin yhteisesti in lööv, ettei ne Piipiä juuri kummeile. Misu on palannut pienesti töihin ja sillä välin Piipi on kiltisti muiden seurassa. Impikin on alkanut tulla mukaan tunneille hieman useammin. Risukin kävi ekalla tunnillaan ja Barbi myös, että kaippa nämä tästä.
Viime viikko oli moninaisesti eka kertoja täynnä: Tapsalla oli ekat estekisat, joissa tuli puhtaasta radasta eka ruusuke. Impi meni ekan kerran koko tunnin ilman talutusta. Missi palasi ekan kerran tunneille varsomisen jälkeen. Barbi laukkasi ilman liinaa ratsastajan kanssa. Tango ja Impi hyppäs ekan muuriesteensä minä kyydissä ja jonkun “isomman”(pieniä n.50-60cm) esteen. Ainiin ja Sulppa selvisi ensimmäisestä 90cm esteradasta harjoituskilpailuissa! Kaikki meni niin hyvin ja niinpä epäilenkin että oli enkeleitä matkassa..

Ensi kuussa on suunnitteilla jatkoa estepäiville, mutta viikonloppuja en ole lyönyt lukkoon, joten niistä tarkemmin ehkä ensi kerralla. Sitten tiistai estekilpailut vois olla kivat ja ehkä koulukisat, jos saadaan niihin vaan osallistujia. Jos olisit yyberinnokas tällaiseen voit vinkata siitä kommentoimalla tähän: ratsastuspäiväsi, oma nimi ja sukunimen eka kirjain, sekä kolme toiveratsua ja este/koulu/molemmat.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

10 Responses to Tunnit näyttävät täysiltä, aivoituksia ensi kuusta, sekä tarinaa

 1. Sara says:

  Ke Sara V Kinkku, Rasu ja Missi

 2. Lempi Lehtonen says:

  Lempi, torstai ja mulla ei oo oikeen ketään ketä erityisesti haluaisin koska kaikki on kivoja:) ja varmaan esteet:)

 3. Kerttu Honkamäki says:

  Kerttu H Torstai ja erityisesti toivon Rasua ja esteet varmaan se mun juttu joten esteet

 4. vilma.niskanen says:

  to:17 vilma.n.esteet ois mieluiten:)
  1.kinkkuu toivon tosi paljon♥
  2en oikee tiiä..sulo ois iha kiva♥

 5. Kerttu Honkamäki says:

  Juu tosiaan sitten ehkä toivoisin Kinkkua tai Sulppaa myös Rasun lisäks

 6. vilma.niskanen says:

  1.kinkku 2.rasu 3.sulo t:vilma.n

 7. Teea says:

  Teea T Maanantai 17-18
  Esteet : Elli , Sulo ja haba

 8. Teea says:

  Teea T. Maanantai 17-18 ! Anteeksi en sittenkää osallistu este kisoihin vaan osallistuisin Koulukisoihin Enkelillä:) -Enkeli<3
  -Loru
  -missi
  Mutta haluaisin Enkelillä Koulu kisoihin

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s