Uuudet ja vanhat hepanhoitajat

Nyt viimeistään aletaan kokeilla kenelle sopii Hepanhoitaja tehtävä. Eli saatte alkaa käydä niinä päivinä joina suunnittelitte käyvänne ja testi hoitohevosena näinä päivinä toimii mummu-Tähti-eläkeläinen. Neuvoja jakaa vanhat hoitajat. Huomio, täytyy osata ITSE pukeutua järkevästi keliolosuhteet huomioiden! <-seuraan tätä. Lisäksi pitkät hiukset tarvitsee laittaa kiinni (nuttura/palmikko), ettei ne tartu mihinkään. En ehdi jatkuvasti olla neuvomassa, joten erilaisista tilanteista täytyy ilmoittaa minulle HETI. Hoitopäivän päätteeksi saatte kirjoittaa puuhavihkoon mitä tulikaan puuhattua ja kuinka sujui, sekä ketä oli paikalla. Hevosen varustaminen on näiden asioiden lisäksi tärkeää, joten jos et ole täysin varma onnistuuko se saatte aikaa harjoitella Tähden varustamista. Myös loimittamiseen, suojien laittoon ja pintelien käärimiseen on hyvä tutustua.
Ennen hoitohevosten jakoa pidämme vielä soveltuvuus päivän, jolloin harjoittelemme yhdessä kaikkea mitä tähän tarvitaan. Tarkkailkaa kotisivuja niin ilmoitan ajankohdan tänne!

Vaihdoin Syyslomaleirin maastoiluun niin toivotaan, että Sinäkin pääset mukaan :)

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s