Uuudet ja vanhat hepanhoitajat

Nyt viimeistään aletaan kokeilla kenelle sopii Hepanhoitaja tehtävä. Eli saatte alkaa käydä niinä päivinä joina suunnittelitte käyvänne ja testi hoitohevosena näinä päivinä toimii mummu-Tähti-eläkeläinen. Neuvoja jakaa vanhat hoitajat. Huomio, täytyy osata ITSE pukeutua järkevästi keliolosuhteet huomioiden! <-seuraan tätä. Lisäksi pitkät hiukset tarvitsee laittaa kiinni (nuttura/palmikko), ettei ne tartu mihinkään. En ehdi jatkuvasti olla neuvomassa, joten erilaisista tilanteista täytyy ilmoittaa minulle HETI. Hoitopäivän päätteeksi saatte kirjoittaa puuhavihkoon mitä tulikaan puuhattua ja kuinka sujui, sekä ketä oli paikalla. Hevosen varustaminen on näiden asioiden lisäksi tärkeää, joten jos et ole täysin varma onnistuuko se saatte aikaa harjoitella Tähden varustamista. Myös loimittamiseen, suojien laittoon ja pintelien käärimiseen on hyvä tutustua.
Ennen hoitohevosten jakoa pidämme vielä soveltuvuus päivän, jolloin harjoittelemme yhdessä kaikkea mitä tähän tarvitaan. Tarkkailkaa kotisivuja niin ilmoitan ajankohdan tänne!

Vaihdoin Syyslomaleirin maastoiluun niin toivotaan, että Sinäkin pääset mukaan :)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Uuudet ja vanhat hepanhoitajat

  1. Appreciatee your blog post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s