Lokakuusta marraskuuhun laskeutuminen

-Huomenna on Rataestepäivä!!! Riittää kun olet n.klo16 tallilla ;)

-Syksyn palautearvonnan voittaja on Sara.V. ke klo16, ONNEA! Kiitos kaikille vastanneille.

-Muutamissa ryhmissä on yksittäisiä paikkoja, joten tilaa uusille on. Sähköpostiin yhteydenotot, kiitos! Tottakai voit myös soittaa ja sopia kyläilyn tallilla ennakkoon :)

-On ollut hienoa huomata, että porukka on oppinut pukeutumaan melko hyvin sääolosuhteet huomioon ottaen. Itse kävin kirpparilla ja löysin 4-eurolla hyvät (kuin uudet) lasketteluhousut, jotka ovatkin päässeet jo testaukseen muutamana iltana. Tätä suosittelen muillekin. Meillä ei haittaa vaikka käyttäisit vanhoja, vaikka kulahtaneita lämpimiä/toimivia vaatteita. Sormet ja varpaat on asia johon tulisi kiinnittää huomiota: tarpeeksi tilavat, vaikka rukkaset ja saappaisiin sukkien ja villasukkien väliin muovipussi. Uskokaa pois, toimii ja kysykää rohkeasti neuvoa pukeutumiseen minulta(seison ja olen seissyt ulkona vähintään neljänä päivänä viikosta ainakin 4-tuntia per pvä kelillä kuin kelillä).

-Nuoriso meiltä löytyy myös laina vaatteita(haalaria, sadehousuja/-takkeja, saappaita, korvasuojia, yms). Mieluiten kuitenkin otatte omat vanhat tai vaikka vaarilta lainaan, niin pysytte kuivana ja lämpiminä.

-Kehittelen taas huonojen kelien ennakko rästeiksi estepäivää viikonlopulle ja maastoa. Muistakaa muistuttaa poissa ollessanne, jos käytätte ennakko rästin. Ennakko rästiä ei tarvitse käyttää tältä kortilta ellet itse halua tai voit olla pois yhden kerran omalta ryhmätunnilta, jos haluat käyttää sen.

-Kirjoitan tuntimuistioon käytettyjen/käyttämättömien ratsastuskertojenne määrät niin voitte jatkossa tarkastaa itse milloin olisi aika ostaa uusi kortti. Oman nimen perään on helppo laittaa numero monesko kerta on meineillään.

-Hoitajien tapaamis päivä ja varustuksen osaamis tarkastus ;) Tähdellä voi edelleen treenata!

Kurkistus joulukuuhun: pidämme kilpailu- ja taidonnäytepäivän PikkuJoulu meiningillä. Jäämme Joululomalle jo viikolla 51 kahdeksi viikoksi. 22.12. tehdään illalla 18-20 hevosten joulu johon voitte osallistua ja 24.12. harkitsen aattoaamun ratsastusta <:) Lomalle voimme sopia ylläpito hevosista, mikäli jotain sellaisen kokeilu kiinnostaa. Viikolla 1-startataan tunnit uudestaan ja käytetyt joulukuuset saa tuoda hevosille syötäväksi(kunhan niihin ei ole suihkutettu mitään).

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: Lokakuusta marraskuuhun laskeutuminen

 1. Kerttu Honkamäki sanoo:

  Tosi kiva jos tulee aattoaamu ratsastus ja kisat/taidonnäytepäivä pikkujoulu meiningillä:)

 2. Nimetön sanoo:

  siis onko ne tän päivän kisat vai rataestepäivä?:)

  • majantalli sanoo:

   Siellä jaetaan myös palkintoja, mutta leikkimielellä harjoittelemme kilpailu-ja taidonnäyte päivää silmälläpitäen ;) 28.10.2014 14.52 kirjoitti ”Majantalli” :

   >

 3. Susanna sanoo:

  Hei, Lauralla ja minulla on yksi rästitunti käymättä ja ensi torstaina on viimeinen tämän kurssin tunti. Voisimmeko käyttää rästitunnin vaikka jouluaattona, jos silloin ratsastetaan, tai jos muita aikoja, niin sopii! Voimme tulla viikonloppunakin, terveisin Laura ja Susanna

  • majantalli sanoo:

   Kuulostaa hyvältä :) Laitetaan lähempänä vielä viestiä järjestyykö aattoratsastus ;) Terveisin Riina 29.11.2014 12.51 kirjoitti ”Majantalli” :

   >

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s