Heinien hinnat pompsahti yllättäen ylöspäin (semmoset 30-40% kesällä sovitusta)….

…niinpä niin on aika lisätä toimintaa ja se toivottavasti tepsii niin ei tarvitse syöttää hepoille tallin seiniä ;) Tämä on siis sanonta, joka on tullut tällaisista vanhan sotalaulun sanoista:
”…Ei hevosilla heiniä,
vaan syövät ne tallista seiniä..”

TESTAAN TÄLLAISTA:

Pienryhmätunnit viikonloppuisin ja tiistai iltaisin ainakin 2014 loppuun

Järjestän kysynnän mukaan min/max3hlö pienryhmätunteja joihin ei tarvitse tässä vaiheessa sitoutua eli voit käydä, kun saat ryhmän kasaan periaatteella, eikä tähän tarvita korttia.
Vakuutus on edelleen pakollinen ja olisi hienoa, että ilmoitat oman tasosi/hevoshistoriasi tarkasti sähköpostiin niin saan mietittyä teille uusille sopivat hevoset/tuntisuunnitelman :)
Uusille kortittomille ratsastajille tämä on hinnaltaan 29euroa per henkilö ja vanhoille 26euroa/hlö. Tallin yksityisille ja kaksikertaa viikossa käyville 24euroa/hlö.

Huom! Olethan yhteydessä, kun olet saanut ryhmän kasaan :) Tähän voi kommentoida, jos haluaisit johonkin ryhmään mukaan, mutta sinulla ei ole omaa ryhmää. Eiköhän tuollainen pikku ryhmä saada kasaan kommenttien kautta! En usko että näin pienessä ryhmässä haittaa, vaikka olisitte eri tasoisia. Näitä ei välttämättä ole joka viikko tarjolla..

Kaverille ratsastuskortti marras-joulukuun 2014 aikana

Mikäli tuot aivan uuden ystävän tallille ja hän päätyy ostamaan 10-kerrankortin saatte molemmat yhden ratsastustunnin kaupanpäälle!

Haaste 2014 ajan

Isät, vaarit tai veljet, sekä luokkatoverit ovat usein sitä mieltä ettei ratsastus ole urheilua. Nytpä haastetaan heidät! He saavat ilmaisen ratsastuksen mikäli ovat vielä ratsastuksen päätteeksi sitä mieltä, ettei se ole urheilua ;) Aktiivinen vaihe on noin 30min ja aikaisempaa kunnon ratsastuskokemusta ei saa olla. Tämähän olisi hyvä isänpäivälahja.. Hinta vain jos tulee hiki on 25euroa ja ajankohtana viikonloppu.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Heinien hinnat pompsahti yllättäen ylöspäin (semmoset 30-40% kesällä sovitusta)….

  1. Emilia S. sanoo:

    Minua kiinnostaisi pienryhmätunnit toisena viikkotuntina silloin tällöin, mutta omaa ryhmää minulla ei ole.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s