Sain Joulupukilta kirjeen…

Kysymys oli Säijän, Nokian ja Pirkkalan tarkkailijatontuista. He olivat joutuneet porokolariin näitä alueita risteävällä ilmatiellä sillä seurauksella, että porot joutuivat sairaalaan erilaisten jalkaongelmien vuoksi. Niinpä tonttuja ei ole näkynyt täällä päin. Lupasin heille Majan hevosia lainaan, joten muistakaa morjestaa, jos näette tonttuja hevosvoimin kulkemassa ja mikä tärkeintä Pysykää kiltteinä lapsina!

Mikäli joku saa kuvan tarkkailijatontusta ratsailla sen voi lähettää tänne tai julkaista Majantallin facebook ryhmässä/sivuilla oman nimen kanssa. Kaikki kuvan saaneet on oikeutettuja nousemaan reen kyytiin tai ratsaille talviriehapäivänä tammi-helmikuussa <:)

Ihanaa joulunaikaa!

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

2 Responses to Sain Joulupukilta kirjeen…

  1. Anonymous says:

    Ketkä hepat pääsi pukin apulaisiksi?

  2. Teea T says:

    Kivaa:) Kiertääkö ne koko pirkkalan vai keskustan?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s