Tällainen raportti lähti Pirkkalan tontulta

Joulupukki                                              Raportti
Poronpolku 6
Korvatunturi 200600
Y654321

Tarkkailijatonttu
Pirkkalan yksikkö
Salaseura 2100km
Taivastie 33960                                  11.12.2014
Projekti                                                   Onko kilttejä lapsia?

Tehtävä                                                   Tarkastus

Alue/reitin kulku                                   Lentokenttä, ABC, Jäähalli, Lukio, Yläaste, Ala-aste,                                                             Päiväkoti, Keskusta, Haikka, Loukonlahti,                                                                               Seurakuntatalo, Neste, Päiväkoti, Ala-aste, Pere

Jatko suunnitelma                                 Perä Pirkkalan läpikäynti

Ilmasto                                                    Keli oli mielenkiintoinen. Sataa joka laatua. Tuulee                                                                 kaikkiin suuntiin.

Kulkuväline                                            Kärryt (mahdollisimman pienet) ja poni

Miks ei reki, jos ei reki?                        Poni ei suostunut vetämään rekeä, kun oli niin                                                                        santaisa keli

Valeasu                                                    En voinut käyttää, kun ponia pelotti, mutta kaikki                                                                 luulivat minua Sinuksi, joten tähän sopisi ehkä Pukki

Lyhyt selostus

“Reki ei lähtenyt liikenteeseen lainkaan! Valitsin laumasta uljaimman oloisen ajohevosen. Lädimme liikkeelle ajoissa, mutta tamma ei oikein luottanut  minuun, joten matkan taitto vei aikansa! Noin 100m välein poni pysähtyi. Eikä lähtenyt laukkaan koko lenkillä, kuin kahdesti pikku pätkät. Lapsia näkyi, mutta koska emme päässeet kiitoon olimme myöhässä miltei kaikkialta ja pari koulua jäi kokonaan tarkastamatta. Ponin piti vetää minut läpi tuiskuisen kelin, mutta lopulta se olinkin minä joka vedin ponin… Porot eivät ole niin itsepäisiä. Poni halusi kääntyä kaikkien kävelijöiden puoleen. Noh, mahdollisesti joulumieli nousi pintaan edes osalle porukasta ja lapset olivat kilttejä. ”

Kilttejä lapsia                                          Oli
Tuhmia lapsia                                         Jokunen

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Tällainen raportti lähti Pirkkalan tontulta

  1. Moona. H says:

    Olipa kattava raportti tarkkailijatontulta! Näin se vaan käy – pieni hetki, isoja havaintoja. Luulenpa nähneeni lentokentän aavojen laidalla tästä parivaljakosta pienen pienen merkin; nimittäin tovi sitten samaisella suunnalla oli maahan jäänyt aavistuksen verran huuraista sadetta, ei ihan oikeata lunta mutta jotain valkoista kuitenkin. Ja siinä se oli, pienen pienet kaviojäljet ja niiden molemmin puolin melko tasaiset viivat – arvelinkin olevan reki! Ja kylläpä tästä havainnosta syttyi ihan joulumieli.
    Toivotaan tontulle ja ponille onnekasta taivallusta ;o) sanna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s