2015 tervetuloa tai tervemenoa!

Nyt stressasin kyllä aivan turhaan uudenvuoden ammuskelua. Meidän heposista vain kolme vietti yönsä sisällä ja eipä mitään maailmaa mullistavaa kaaosta tapahtunutkaan, vaikka mua aina tää niin pelottaa ennalta, kun eihän koskaan voi tietää mitä elämässä tapahtuu…varsinkaan eläinten kanssa! Tietenkin asiaa helpotti meidän vallan ykkös naapurit, jotka eivät kauheesti edes paukutelleet raketteja. Tällä kertaa hevosetkin olivat ihan omassa joukossaan takalaitumella katselemassa, eikä kukaan tullut mun seuraani tallin edustalle hillumaan niinkuin yleensä.

Tunnit lähti hyvin käyntiin alkuviikon pakkasista, loppuviikon pääkallo- ja myrskykeleistä huolimatta. Oli reki- ja kärryajelun lisäksi, pulkkaratsastusta, ilman satulaa tasapainottelua, sekä maastoilua: hiljaa, kovaa ja keskinopeutta. Tiedoksi kaikille, että aion myös jatkossa kehitellä tuntitoimintaa monipuolisemmaksi ja kuunnella mitä te ykkösasiakkaani toivotte, joten puhukaa mulle rohkeasti! Erityisesti jos on jokin mieltä painava asia, sillä osaan pääsääntöisesti auttaa monimutkaisissakin asioissa(selviän yleensä hevostenkin ongelmista, vaikka ne eivät osaa edes puhua, sillä ne eivät esitä että kaikki on hyvin jos ei ole). Mulle voi jopa sanoa, jos vaadin Sinulta liikaa, koska eihän sinun tavoitteesi tarvitse välttämättä olla sama kuin minun tavoitteeni sinun suhteesi. Varsinkaan jos se tuottaa sinulle pahaamieltä.. Tiedän olevani joskus herkkää mieltä pahoittava tiukkis.

Uuudenvuoden haaveeni: “Musta olis tosi kivaa, jos saatas yhdessä tuunattua jotain uutta ja erilaista heppaharrastustoimintaa tänne meille ja löytäisin jonkun mukavan yhteistyöihmisen hääräämään näiden kopukoiden ja teidän kanssa niin että pysyisin itsekin väsymättä, vaikka tää näin hauskaa onkin!”

Terkuin innostunut uusia kujeita kehittelevä tallitäti

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s