Uusi viikko ja uudet kujeet

Tähän viikkoon kuuluu ekstroina hoitsujen tiistai klo18-20, sekä hiihtoratsi sunnuntai klo12-16 (saattaa venyä).

Tiistaina pidetään hauskaa hoitsujen kanssa ja katsotaan mitä kivaa me sunnuntaille voitaisiin kehitellä!

Sunnuntaina olisi haaveena päästä joko suksilla, pulkilla tai minareilla liukumaan hevosten perässä ja jos keli on sopiva voidaan myös leikkimielisesti “kilpailla” tässä lajissa. Tarjoamme nuotion makkaran paistoon ja hevoset hiihtoon, mutta niin kuin aina osallistujilla täytyy olla oma vakuutus vahinkojen varalle! Hiihtelyllä on keli varaus, sillä hiekalla ei pysty liukumaan ;) Omat pulkat, minarit tai sukset olisi hyvä ottaa mukaan, jokunen löytyy toki lainaankin. Kaikista uusimpia suksia ei kannata tuoda, ettei naarmuunnu. Tilaisuudessa on vapaaehtoinen osallistumismaksu. Mikäli ehtisit mukaan laita Riinalle tekstari arvio kuinka monta teiltä olisi tulossa numeroon: 0451119422, perjantaihin mennessä! Ilmoitan sivuilla mikäli hiihtely ei ole mahdollista sunnuntaina :)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s