Kevättä rinnassa ja pian kaikkialla

20150308_130706

Hiihtoratsastusta pulkalla ja kaks pulkkaa per pollura: Hartikainen, Nisu, Kinkka ja Nassikka <-kärryponina

Leirit otsikoissa VIHDOIN! Saimpas ne tehtyä. Hieman pidempinä kuin ennen.

Kevät saapuu: muta ja turkin lähtö kaverinaan. Allergiset muistaa ottaa lääkkeensä! Kaikki käyttää heppojen haussa saappaita ja ihanasti putsaa ne ennen hepan selkään tai autoon nousua.

Mulla olis avuntarvetta tilalla arkisin päiväsaikaan eläimiä arkailemattomille ihmisille tai miehelle! Tää on tämmönen huvin vuoksi ja urheilun kannalta meiningillä kaikenlaista puuhaa :) Olis mahdollisesti jopa palkattomalle harjoittelijalle paikka. Ratsastustaitoa olis tosi hyvä olla(tai kiinnostusta siihen) ja oma vakuutus pakollinen ;) Myös isän firmaan vois päästä työmarkkinatuella “kukkapenkkien nypläykseen”!

Oon laittanu itseni nyt monenlaiseen liemeen keittymään(hyvällä tavalla: hope so) ja te hyvät asiakkaat ajatuksissani kauttaviivalla hevosten kanssa, että pahoittelut etukäteen jos oon vähän stressaantunut. Kehittyminen elämässä vaatii pääsääntöisesti hikeä ja kyyneliä.. Tän alan harmillinen totuus on se, että useimmat yrittäjät joutuvat lopettamaan, kun kroppa pettää ja mikäli aion pitää itseni äänihuulineni kunnossa täytyy saada sopivasti lomaa ja yritys sen verran toimivaksi, että on varaa tehdä investointeja.

Terkuin karvalakkitallin täti

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s