Rästiennakko

Meillähän pitäisi perua tunnit aina edellis päivänä, paitsi jos olet suorittanut Rästiennakon! Jos taas et ole perunut ajoissa saman päivän peruutuksesta peritään perus tunti maksu, kuten poissaolo menetelmissä kerrotaan ;) Eli rästiennakkolla voit vapaasti olla pois esim koeviikolla tunniltasi tai muutoin huonona päivänä, kunhan laitat Riinalle tekstarin, sillä perumattomasta tunnista veloitetaan!

Tarkennettuna nämä ns.ennakkorästeinä suoritetut kerrat eivät tee teille kustannuksia lisää vaan voitte jäädä niiden verran normitunneilta pois. Halutessasi voi niitä kuitenkin venyttää seuraavalle kortille, kunhan mainitset asiasta minulle ja merkitset tuntimuistioon.

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s