Rästiennakko

Meillähän pitäisi perua tunnit aina edellis päivänä, paitsi jos olet suorittanut Rästiennakon! Jos taas et ole perunut ajoissa saman päivän peruutuksesta peritään perus tunti maksu, kuten poissaolo menetelmissä kerrotaan ;) Eli rästiennakkolla voit vapaasti olla pois esim koeviikolla tunniltasi tai muutoin huonona päivänä, kunhan laitat Riinalle tekstarin, sillä perumattomasta tunnista veloitetaan!

Tarkennettuna nämä ns.ennakkorästeinä suoritetut kerrat eivät tee teille kustannuksia lisää vaan voitte jäädä niiden verran normitunneilta pois. Halutessasi voi niitä kuitenkin venyttää seuraavalle kortille, kunhan mainitset asiasta minulle ja merkitset tuntimuistioon.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s