Loru ja Elli

Sillä hetkellä saatoit tuntea kuinka maanpinta pamppaili, niin kuin laitumella usein käy kun iso hevoslauma nelistää. Voit vain kuvitella miten sumuisina aamun tunteina, et näe mitään mutta kuulet, kuinka ne kiljahtelevat ja polkevat kuin vanhan ystävän nähdessään. Kaulat pystyssä pörheinä muut olivat tulleet niitä hakemaan. Meillä todella on villihevosia! Niiden lauma hakee sairaat hevoset pois kärsimästä ja kivutta ne viilettävät pitkin Säijänmaata. Meidän satumetsissämme ja viljapelloilla. Nyt se on tapahtunut. Aamunkasteessa seisten pääsin sitä kuulemaan, kuinka ne lähtivät iloiten ilman kipuja laumansa mukaan osana suurempaa kokonaisuutta ja elämää.

Loppu viikosta teen päivityksen ensi viikkoa ajatellen. Enkeli mahdollisesti varsoo näinä päivinä, joten kiirettä pukkaa :)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

1 Response to Loru ja Elli

  1. Anonymous says:

    Kauniisti kirjoitettu <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s