Jännitystä hevosmaailmassa

Tänä kesänä olen käynyt hevosten kanssa klinikalla(ns.hevossairaalassa) hanakasti. Varsinaista tarkkaa syytä alku kesän käynteihin ei ollut. Halusin vain tarkistaa kaluston syksyn käyttöä varten. Ihan kauheita rajoitteita ei meidän heppavanhukset(yli 15-vuotiaat) saaneet. Sain huokaista helpotuksesta, vaikka rahaa paloi(onneksi moni oli ollut meillä leirillä)! Hevosista huolehtiminen ei ole halpaa puuhaa. Samaan syssyyn yllärinä mun auto alkoi kiukutella, mutta sekin saatiin hoidettua. Enää pitäisi hevostraikku- ja kenttä huollattaa, sekä tehdä auto vaihtarit. Kesän lopuksi ajattelin vielä astuttaa Barbin ja Impin… Barbi onkin siemennetty jo kahteen kertaan ja toivottavasti varsan siemenet alkaa itää. Impi sen sijaan sai kotilääkäriltä lausunnon mahdollisesta kasvaimesta! Vein sen heti klinikalle tutkimuksiin joissa se todettiin terveeksi. Varasin orin. Kaikki ei mennyt kuitenkaan ihan iloisissa merkeissä, sillä erittäin kokenut oriaseman eläinlääkäri löysi kreipin kokoisen kasvaimen munasarjasta! Nyt Impi täytyy siispä leikata. Hevosten eläinlääkärikulut ovat aina muutamia satasia, mutta leikkaukset onkin sitten ihan eri maailma….Nyt toivoisinkin, että kaikki tarkastaa oman korttitilanteensa mahd pian, jos jollain olisi uuden kortin oston aika niin saan pikku Impi kimpulan leikkaukseen ja takaisin töihin mahdollisimman pian. Yleisesti jatkossakaan minua ei haittaa, vaikka korttimaksu tulisi joskus myöhässä, kun luotan teihin!

Sitten iloisempiin aiheisiin tänä sunnuntaina klo 11 alkaen voin järjestää estetunteja. Klo 11 ryhmässä on vielä 3-paikkaa ja jos niin pidetään siihen vielä 2h perään. Yhteen ryhmään otetaan max 6-ratsastajaa. Ilmoittautua voi joko tähän kommentilla tai mulle tekstarilla.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

9 Responses to Jännitystä hevosmaailmassa

 1. Siiri says:

  Voimia rakkaalle Impille ja Riinalle.
  Toivottavasti kippana saadaan pian kuntoon. Ehkä voisin sinne taas joskus poiketa moikkaamaan heppoja erityisesti Impiä ja Ressua sekä ihmisiä💖
  T: Siiri H

 2. Moona P says:

  Impi rakas♥♥ toivottavasti se saadaan pian kuntoon niin pääsen taas hoiteleen :)♥♥

 3. Ada says:

  Voimia impille ja Riinalle❤️ Voisin tulla sunnuntaina 9.8. Este tunnille jos sopii😊

 4. Saana P says:

  Moi! Impille kaikkea hyvää.
  Tulisin klo 11 estetunnille sunnuntaina! :)

 5. Anonymous says:

  Saimi A. tulisi estetunnille sunnuntaina klo 11 :)

 6. Anonymous says:

  Pauliina tulisi 16.8. klo. 13 estetunnille. Onnistuuko?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s