Viikonloppuna kisailua muualla ja kotona estepäivä

Tänä viikonloppuna meiltä lähtee kisoihin muutama polle ja likka. Ressu ja Rasu suorittavat kouluratoja sastamalan harkkakisoissa lauantaina. Ressu pääsee sunnuntaina myös loikkaamaan seuranmestaruuksiin Niihamaan. Joskus vuosia vuosia sitten Ressu saikin Saskian kanssa mitalin kys. kisoissa. Tuttuja paikkoja nämä ovat muillekin meidän tallin polluroille myös Sulolla on mitalli esteiltä ja Reinolla, sekä Missillä kouluradalta. Seurankoulumestaruudet ovat tänä vuonna vasta syyskuussa, että katsotaan kehitelläänkö sinne joku ratsukko. Vierailla talleilla kilpailu vaatii seuranjäsenyyden ja hevosen kuljetuksen kisapaikalle eli se ei ole kovin halpaa huvia, vaikkakin kokemuksena äärimmäisen tärkeää niin nuorille kuin aikuisille. Jäsenyydestä tarkemmin esim. täältä. Jännätilanteita saattaa arimpien kauhuksi aiheuttaa myös se, ettei hevoset välttämättä käyttäydy, kuin kotona kisoissa ollessaan, joten ennen kuin hommaat jäsenyyttä tai lähdet sen kummemmin kisoja suunnittelemaan kannattaa käydä katsomassa kisoja ja miettiä kuinka itse selviäisit mahdollisesti eri tilanteista joita paikan päällä näet. Kotikisat on turvallisin tapa aloittaa kys. harrastusmuoto ;)

Tänä viikonloppuna kotona kisoista haaveilevat voivat tulla treenaamaan sunnuntaina klo15 eteenpäin, eikä haittaa vaikket kisoihin tähtäisikään. Ensimmäiseen ryhmään klo18(tai ma/to 17) ryhmäläisiä ja toiseen muut. Mikäli halukkaita ilmaantuu yli 12-voidaan järjestää mahdollisesti kolmas ryhmä!

Viime viikonlopun ilmais systeemit sujui mukavasti ja vältyimme kauheilta kommelluksilta. Ratsastajilla olikin ilmeisen mukavaa! Katsotaan taas milloin saadaan seuraava kerta järjesteltyä :)

Kuva syyskauden ekalta hoitsumiitiltä

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

5 Responses to Viikonloppuna kisailua muualla ja kotona estepäivä

 1. Katri T says:

  Pinja T. tulee klo 15 ryhmään.

 2. Anne A. says:

  Saimi tulee sunnuntaina reenaamaan. Ilmoitatko sopivan ryhmän ;-)

  Anne

 3. Anonymous says:

  minkä hintainen tää estepäivä mahtaa olla?

  • majantalli says:

   Tää on siis ihan normaali estetunti, mutta harjoitellaan usein esim radan ratsastusta eri tasoisten ryhmien kesken. 23.8.2015 18.40 “Majantalli” kirjoitti:

   >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s