Hieno viikonloppu takana+tärkeä tiedotus

Lauantain kisoissa meidän pimut oli nuorimmat osallistujat. Tästä huolimatta neidot päräytti hyväksytyt radat. Rasun paras prosentti oli 58 ja Ressun 57,8 eli aivan huimat suoritukset! Hepat osasivat käyttäytyä hyvin.
Sunnuntaina Ressu oli estemestaruuksissa seitsemäs. Radalta oli tullut ensimmäisen radan viimeiselle esteelle pudotus, mutta muuten poika oli ollut vallan virkeä. Oli osannut jopa pukittaa riemukkaasti kerran.
Nyt siispä nokka kohti uusia kilpailuja;) En kirjoita tässä osallistujista nimillä, kun en ole kysynyt lupaa, mutta onnitteluni teille :)

Lisäksi Barbi oli tiinehtynyt ja nyt toivottavasti meille tulee ensi kesänä kaksi pikku varsulia! Nyky varsoille Jorille ja Piipille kuuluu hyvää. Ne asuvat nyt tallin suurimmilla laitumilla. Enkeli pitäisi saada kohta takaisin tunneille. Ehkä myös leiriratsuna toiminut Risto pääsee pian tunneille.

Minä voin hiukan paksusti. Tästä syystä avuntarve saattaa tulla tulevana vuotena tarpeeseen. Tosin en aio viettää varsinaista äitiyslomaa, mikäli se ei tule pakolliseksi ns.terveydellisistä syistä. Rajoitteita on nostelun suhteen, joten jakkaran käyttö alkaa olla tarpeen. Myöskin jatkuva rahantulo on perheelliselle naiselle välttämätöntä. Niinpä kun muut tallit sitovat ratsastajiaan koko kauden ratsastusmaksuilla, niin minä puolestani järjestän sitoutuville ratsastajille erinäisiä hauskanpito- ja kisajuttuja. Ne vaativat kuitenkin sitoutumista tuleviksi syys-/kevätkausiksi. Ne eivät kuitenkaan ole pakollisia eli voit myös jatkaa eri talleilla kiertelyä.

Terkuin aavistuksen pullistunut tallitäti

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hieno viikonloppu takana+tärkeä tiedotus

  1. Anne Hotakainen says:

    Ihanaa! Onnea hepoille, ratsastajille ja erityisesti pullistuvalle tallitädille!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s