Mitäs tänne kuuluu

Tapsa toisena palkintojen jaossa

Pääsimme seurakilpailuihin lopulta jopa kahden trailerin voimin. Kilparatsuiksi päätyi Tapsan ja Kallen lisäksi Rasu ja Ressu. Likoilla oli selvästi jännitystä ilmassa jo ennen radalle pääsyä. Onneksi hepat olivat kuitenkin kuin kotonaan eikä kukaan ollut kamalan laiska. Jännityksistä huolimatta kaikki saivat hyväksytyt suoritukset, vaikka muutama unohdus tai väärin ratsastus varjostikin osaa suorituksista(niistä tulee miinus pisteitä tai pahimmillaan hylkäys). Kaikkien suureksi yllätykseksi seurakisoissa aivan ekaa kertaa starttaava Tapsa tuli hopealle!

Saa nähdä saadaanko lähdettyä samalla porukalla ensi viikolla SeuranMestaruuksiin Niihamaan :D

Viikonlopun estepäivä sujui hyvin kauniissa kelissä. Ensimmäinen ryhmä yllätti ja he vetivät alkujännityksestä huolimatta todella hienosti. Enkelikin pääsi ekalle hyppytunnilleen mammalomansa jälkeen.
Toisen ryhmän riman olin ilmeisesti asettanut turhan korkealle, kun tuntui että ihan perusasiat olivat unohtuneet. Miltei kaikki saivat hepat pysähtymään ensimmäiselle perusesteelleen ristikolle, kun vahingossa katsoivat estettä eikä sen yli. Onneksi kukaan ei kuitenkaan pudonnut. Seuraava ongelma tuli liian aikaisesta hyppyyn lähdöstä ja etukenon kanssa oli ongelmia. Harmillisesti emme päässeet nostamaan hyppykorkeuksia tällä tunnilla juurikaan, kun perusteiden muistelussa tuntui menevän koko tunti. Ensi kerralla ne toivottavasti ovat taas hallussa ;)
Viimeinen ryhmä jännitti alkuun jo niin kovasti, että aloitimme niin simppeleillä tehtävillä, että ongelmia ei tullut juurikaan. Loppu tunnista osa porukasta pääsi jopa kokeilemaan este enkkojaan hepokattien kanssa.
Tässä taas totean ettei esteitä opi kuin hyppäämällä, joten kannattaa tulla mukaan aina kun ehtii. Normi viikkotunneilla hyppyjä pääsee tekemään aivan liian harvoin, vaikka kouluratsastus onkin kaiken perusta.

Siisteydestä on nyt huolehdittu oikein olan takaa ja toivottavasti jatkossakin. Tässä kuvia juuri siivouksen jälkeen:

Riimut ja narut ojennuksessa

Lämpösuoja laatikko huoliteltuna

Loppuun vielä maastoilusta; kommentoimalla tänne voitte kysyä viikonlopuille maastoja. Ehdottaa tulisi jotain tiettyä viikonloppua.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s