Olipas taas menoa ja meininkiä

Nyt on tullu kyllä tupattua täyteen niin nää pari viimeistä viikkoa, että voin kertoa olevani vähän väsynyt. Kivaa on joka tapauksessa ollut ja ”Niklas”(maha-asukas) on ollut yllättävän yhteistyöhaluinen…vaan huonoaoloa silloin tällöin.

Tämän viikonlopun kisat meni todella hyvin! Oltiin ns.isojentyttöjen kisoissa= omissa Seuranmestaruuksissa. Tavoitteena oli huolellinen radanratsastus, joka meni poneilla erityisen hyvin. Oli niin nättiä menoa, että melkein itketti. Kalle poni oli jopa laiska :0 Rasu poni oli jopa liian reipas! Ne oli ponimestaruuksissa neljännet! Eli ekat ei sijoittuneet. Rata oli niiiiin pitkä(60m), että hankaluuksia tuotti mm.kolmikaarisenkiemurauran tasapainoiseksi ratsastus.
Missi vähän sohlas omiaan suokkimestruuksissa, mutta niin kokeneelle kilpailijalle, kuin Ellu se ei tuota murhetta vaan haastetta tulevaan ;) Omalla laikukkaalla Sepollaan Ellu pääsi pronssi mitalille juniorimestaruuksissa!! Samaisen luokan kullan vei Jorin iskä <3
Tämän kaiken kukkuraksi meidän tallipoppoo sai kehuja kilpailu henkilökunnalta, kun osasivat käsitellä heppoja niin taidokkaasti. Erityis maininta myös siitä, että kaikilla oli kypärät päässä. Hienoa kun tulivat aiheesta sanomaan, jotta saan tuotua kehut teille. Kiitos kaikille mukana olleille.

Ensi viikonloppuna olis seuraavat harjoituskoulukilpailut Niihamassa. Ne järjestää Niihama Riding ja sinne olemme taas matkalla jonkin moisella kokoonpanolla. Innostuneet hoitajat voisivat tulla paikan päälle.

Tässä laikukas Seppo saa pronssi mitalinsa

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Olipas taas menoa ja meininkiä

  1. Nimetön sanoo:

    Hyviä tuloksia! Kuvat ei näy

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s