Huomio huomio

Järjestän yhteistyöllä Hööksin kanssa keskiviikkona 14.10. Hööksin tiloissa Ylöjärvellä Turvallisuus aiheiset illanistujaiset. Niihin mukaan pääsette ilmaiseksi ja tarjolla on tarjousten lisäksi; mehua, sekä pientä purtavaa. Mukaan olisi hyvä saada myös aikuiset ja vanhemmat. Tuokio on klo19-20, joten tästä syystä perun kyseisen keskiviikon viimeisen tunnin kys päivältä.
Ilmoittautumiset asiakasiltaan otetaan vastaan tänne kommentoimalla viimeistään lauantaina 10.10. niin ehdimme hommata sopivasti evästä.

Tämän viikon sunnuntaina on estepäivä klo11 alkaen max 3h. Siihen voit ilmoittautua tällä kertaa tekstaamalla mulle nroon:0451119422 (en vastaa ilmoittautumis viesteihin).
Näin ei mee nämä ilmoittautumiset aivan sekaisin. Teen päivityksen aikataulusta, kunhan kaikki ovat ilmoittautuneet. Ensimmäisten täytyy olla paikalla radan rakennus hommissa ja viimeisten purku.

Tänä lauantaina voi tulla katselemaan likkojen kisailua Niihamaan lauantaina, kun Niihma Riding järjestää harjoitus koulukilpailut. Heppoina mukana Kalle, Rasu, Enkeli ja Vilma. Jos pääset paikanpäälle voit toimia myös kisahoitajana, kunhan on kypärä, hanskat ja tarpeeksi lämmintä vaatetta :)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

5 Responses to Huomio huomio

 1. Sanni says:

  Voitasko mä ja Emilie tulla kisahoitajiks?

 2. sanna heino says:

  Moikkis!
  Täältäpä Moona H. ja äippäliini, ehkä myös Miisa mieluusti osallistuvat asiakasiltaan ;o) Nähdään, kiva juttu!

 3. Katri T. says:

  Katri, Pinja ja Ville tulossa keskiviikkona Hööksiin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s