Yllättävää

Meidän kisasysteemit meni suorastaan nappiin sunnuntaina. Miltei kaikki saivat parhaat prosenttinsa ikinä. Ensimmäistä kertaa kisoihin mukaan lähtenyt Vilma heppa sai jopa ykköspalkinnon ja mammalomaltaan palannut Enkeli poniini tuli toiseksi! Rasu sai ekat yli 60%:aan. Kalle tällä kertaa pääsi pällistelemään jännittävää aitaa, joka ei onneksi käynyt sentään poni paran kimppuun. Mutta aiheutti hankaluutta, kun poni viiletti pylly kentän keskustaan käännettynä vinossa pitkin pitkääsivua…. No ehkä ensi kerralla neidot hoksaa kääntää sen pään mielummin keskustan suuntaan ja ratsastaa pyllerön aidalle niin pääsemme tästäkin ongelmasta ;)

Nyt saa kaikki halukkaat hepanhoitajat alkaa kokeilla hepanhoito tehtävää. Mutta ensin täytyy saada vanhemmilta lupa ja pyytää heitäkin tutustumaan hoitajien tehviin hoitajaosion kautta. Sitten täytyy oppia varustamaan hevonen YKSIN! Harjoittelu/kokeilu aikaa on n.2-4vko. Tämän jakson loputtua pidän Hoitsupäivän, jolloin valitsemme hoitajat. Mikäli homma on sinulle vielä turhan vaativa voit toimia apuhoitajana ihan koska vain ehdit ;) Hoitajan tulee käydä tallilla vähintään kahtena päivänä viikosta noin 3-tuntia per kerta. Ilmoittakaa kiinnostuksenne tänne kommentoimalla, kunhan olette selvittäneet kyytiasiat yms vanhemmiltanne ensin.

jako

Palkintojenjaossa Vilma ja Enkeli

Tulevana viikonloppuna kilpailemme Pirkkalassa Tanilassa koulua ja esteitä, jos olet innostunut tulemaan kisahoitajaksi voit katsoa kutsun hevostalli.net:istä ja saapua kisapaikalle kypärän ja hanskojen kanssa. Muistathan pukeutua sään mukaan lämpimästi ;)

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Yllättävää

 1. Saana sanoo:

  Olisitko mahd. Tallilla opettamassa heppahoitajaksi? Kuva näkyy! =D

 2. Enni L. sanoo:

  Minä ja Emilie oltais kiinnostuttu tosta hoitajajutusta:)

  • majantalli sanoo:

   Hyvä sit vaan varustuksen opiskelua :) Reino, Sulo, Missi, Kalle, Ressu on parhaita opeja 5.10.2015 21.35 ”Majantalli” kirjoitti:

   >

 3. Nimetön sanoo:

  Moi! Mä olisin kiinnostunut tosta hoitaja jutusta😊

 4. Ella sanoo:

  niin siis olen kiinnostunut tuosta hoitaja jutusta tuossa aikaisemmassa kommentissa ei ollut mun nimeä siksi laitoin uuden

 5. Pinja T. sanoo:

  Olisin kiinnostunut tästä hoitaja jutusta

 6. Aamu V. sanoo:

  Haluaisin hoitajaksi :)

 7. Emmi L. sanoo:

  Moi. Olen kiinnostunut hepanhoito tehtävästä

 8. Nimetön sanoo:

  Vilma P on kiinnostunut hepanhoitotehtävästä. Myös äiti on sitä mieltä, että aika riittää tehtävän hoitoon.

 9. Saimi sanoo:

  Saimi olisi kiinnostunut hoitajan tehtävistä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s