Yllättävää

Meidän kisasysteemit meni suorastaan nappiin sunnuntaina. Miltei kaikki saivat parhaat prosenttinsa ikinä. Ensimmäistä kertaa kisoihin mukaan lähtenyt Vilma heppa sai jopa ykköspalkinnon ja mammalomaltaan palannut Enkeli poniini tuli toiseksi! Rasu sai ekat yli 60%:aan. Kalle tällä kertaa pääsi pällistelemään jännittävää aitaa, joka ei onneksi käynyt sentään poni paran kimppuun. Mutta aiheutti hankaluutta, kun poni viiletti pylly kentän keskustaan käännettynä vinossa pitkin pitkääsivua…. No ehkä ensi kerralla neidot hoksaa kääntää sen pään mielummin keskustan suuntaan ja ratsastaa pyllerön aidalle niin pääsemme tästäkin ongelmasta ;)

Nyt saa kaikki halukkaat hepanhoitajat alkaa kokeilla hepanhoito tehtävää. Mutta ensin täytyy saada vanhemmilta lupa ja pyytää heitäkin tutustumaan hoitajien tehviin hoitajaosion kautta. Sitten täytyy oppia varustamaan hevonen YKSIN! Harjoittelu/kokeilu aikaa on n.2-4vko. Tämän jakson loputtua pidän Hoitsupäivän, jolloin valitsemme hoitajat. Mikäli homma on sinulle vielä turhan vaativa voit toimia apuhoitajana ihan koska vain ehdit ;) Hoitajan tulee käydä tallilla vähintään kahtena päivänä viikosta noin 3-tuntia per kerta. Ilmoittakaa kiinnostuksenne tänne kommentoimalla, kunhan olette selvittäneet kyytiasiat yms vanhemmiltanne ensin.

jako

Palkintojenjaossa Vilma ja Enkeli

Tulevana viikonloppuna kilpailemme Pirkkalassa Tanilassa koulua ja esteitä, jos olet innostunut tulemaan kisahoitajaksi voit katsoa kutsun hevostalli.net:istä ja saapua kisapaikalle kypärän ja hanskojen kanssa. Muistathan pukeutua sään mukaan lämpimästi ;)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

10 Responses to Yllättävää

 1. Saana says:

  Olisitko mahd. Tallilla opettamassa heppahoitajaksi? Kuva näkyy! =D

 2. Enni L. says:

  Minä ja Emilie oltais kiinnostuttu tosta hoitajajutusta:)

  • majantalli says:

   Hyvä sit vaan varustuksen opiskelua :) Reino, Sulo, Missi, Kalle, Ressu on parhaita opeja 5.10.2015 21.35 “Majantalli” kirjoitti:

   >

 3. Anonymous says:

  Moi! Mä olisin kiinnostunut tosta hoitaja jutusta😊

 4. Ella says:

  niin siis olen kiinnostunut tuosta hoitaja jutusta tuossa aikaisemmassa kommentissa ei ollut mun nimeä siksi laitoin uuden

 5. Pinja T. says:

  Olisin kiinnostunut tästä hoitaja jutusta

 6. Aamu V. says:

  Haluaisin hoitajaksi :)

 7. Emmi L. says:

  Moi. Olen kiinnostunut hepanhoito tehtävästä

 8. Anonymous says:

  Vilma P on kiinnostunut hepanhoitotehtävästä. Myös äiti on sitä mieltä, että aika riittää tehtävän hoitoon.

 9. Saimi says:

  Saimi olisi kiinnostunut hoitajan tehtävistä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s