Hööksiin huomenna, yms ;)

Ei haittaa vaikka et olisi ilmoittautunut. Toivottavasti saamme edes jonkinlaisen porukan kasaan, jotta voisimme järjestää tällaisia tilaisuuksia jatkossakin ;)
Järjestän yhteistyöllä Hööksin kanssa huomenna keskiviikkona 14.10. Hööksin tiloissa Ylöjärvellä Turvallisuus aiheiset illanistujaiset. Niihin mukaan pääsette ilmaiseksi ja tarjolla on tarjousten lisäksi; mehua, sekä pientä purtavaa. Mukaan olisi hyvä saada myös aikuiset ja vanhemmat. Tuokio on klo19-20, joten tästä syystä perun kyseisen keskiviikon viimeisen tunnin kys päivältä.
Osallistuneiden kesken arvotaan yhdeksi viikonlopuksi vuokrahevonen!

Tulevana viikonloppuna on Niihamassa estekisat joihin voit mennä mukaan talkoilemaan. Seuranjäsenet saa talkoilusta talkoo pisteitä joilla voi maksaa mm. kilpailumaksuja muut taas voivat ostaa talkoopisteillä esim takin tmv. Elli osaa sanoa näistä vielä paremmin. Meidän Elli onkin tämän kisan ratamestarina, joten tuttuja on paikalla. Koko päiväksi ei ole pakko osallistua, jos kuitenkin haluaisit mukaan ja saat vanhemmilta kyydin laita mulle, vaikka tekstaria. On hyvä käydä kisoissa joskus niinkin ettei itse osallistu. Talkoo porukka saa myös syödä paikanpäällä ilmaiseksi.

Hoitsuasiaa sen verran, että voitte käydä porukalla lauantaisin klo12-14 tallilla treenaamassa hevosten hoitoa ja laittoa. Asia on nimittäin niin, että teidän pitäisi pystyä satuloimaan ja suitsimaan jopa iso päätään nosteleva/ravisteleva hevonen. Mikäli et tähän kuitenkaan kykene voi olla parempi pysyä toistaiseksi apuhoitajan tehtävässä. Onneksi treeni aikaa on! Kertokaa vanhemmille etten ole välttämättä paikalla, kun treenaatte ja jos se on heille ok voitte tulla lauantaina treenaamaan. Mut tavoittaa kuitenkin puhelimitse ja voidaan sopia hepoista yms esim WatsAppin kautta.

Sitten tarinointia viikonlopun kisoista: Rasu sai molempien ratsastajiensa kanssa ruusukkeet esteiltä. Kouluradalla toisen kanssa tuli taas yli 60% ja olivat ensimmäiset ei sijoittuneet.
Kallura korjas kouluradallaan ne asiat mistä oltiin ratsastajan kanssa sovittu, mutta harmiksemme se ei saanut edes kiertää koko rataa ennen luokan alkua niin kuin pitäisi aina saada ja niinpä niin poniini oli kauhusta kankea.


Tapsankin mielestä rata oli hurja, mutta se kuitenkin suoritti sen pikaisesti jännittyneenä ja sai silti miltei 60%. Esteillä Tappura sai ekasta luokastaan ruusukkeen ja toisessa oli ensimmäinen ei sijoittunut. Hieno Tupsu!
Vilma oli vain kouluratsuna. Sekään ei pitänyt tuomareista, eikä tälläkertaa mennyt heitä lähellekään. Kaikesta huolimatta se sai hyväksytyn radan.
Missi pääsi Sulon sairastaessa sen sijaiseksi esteradalle. Se päätti jatkaa possumeiningillä verryttelyssä. Niinpä minä pääsin sen kaveriksi radalle viemään 5-vuotiasta Peppiä sillä. Sikailu loppui, kun pääsimme työn ääreen ja ruusuke tuli. Toisessa luokassa Missin laukka ei meinannut mahtua mihinkään väliin ja hypyt olivat tästä syystä melko haparoivia. Aika oli kuitenkin melkein yhtä hyvä kuin Tapsalla. Seuraavan päivän koulukinkeroissa sekin korjasi viime kisojen virheet. Ei kuitenkaan ihan niinkuin olisimme toivoneet, mutta parempi sekin, kuin että samat ongelmat aina vaan jatkuisivat.
Reino oli koulukonkarina mukana vaikeimmassa luokassa ja selvisi siitä hyväksytysti. Sekin jännitti tuomaria alkuun, mutta positiivisessa mielessä se taisi dementikkona unohtaa heidät, kun pääsi radalle.
Ressu meni molemmat esteluokkansa tehokkaana. Sen vaan pitäisi mennä vielä lujempaa, jotta pääsisimme sijoille, jos se on ratsastajien tavoite :)
Oikeasti kisoihin täytyy aina miettiä oma tavoite jota kohti sitten pikkuhiljaa edetään. Sen ei tarvitse/kannata olla voitto, sillä näissäkin kilpailuissa oli mm SM-tason ratsastaja hevosillaan kilpailemassa meidän pikkuneitojen joukossa :D
Meikäläinen oli niiiin uupunut kisojen jälkeen, että nukuin iltapäivästä iltaan saakka. Tosin olin kyllä valvonutkin, kun jännitti niin teidän puolesta…melkein kolme tuntia molempina öinä, huhhu! Kohti uusia koitoksia ;)

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s