Mitäs sulle kuuluu?

Meidän tuttavalliseen porukkaan on tullut uusia tyyppejä, joten täytyy entistä hanakammin kiinnittää huomiota kohteliaaseen yhteiseloon ja oloon. Yhtälailla kun morjestamme tallille tullessamme toisiamme pitäisi muistaa moikata, jopa liioitellun kovalla äänellä niitä joita emme tunne niin voimme tulla tutuiksi. Erityisesti tähän pitäisi kiinnittää huomiota hoitajien osalta ;) Näin saamme taas uusia ystäviä olivat he sitten nuoria tai vanhoja.

Kuulumisia:

Nyt meillä on uusia hoitajia nippu. Heillä oli suuret haasteet edessään, kun vietimme hoitaja päivää ja oli hoitajakoe. Ensin kävimme läpi yleistä siisteyttä, jonka perään täytyi saada suitsittua 5-eri hevosta. Jännityksestä ja haasteista huolimatta kaikki selvisivät ja saivat hoitsunsa. Tämä tehtävä on edessä vielä muutamalla pimulla, jotka eivät päässeet mukaan. Vaikka tänä vuonna nämä asiat eivät vielä onnistuisikaan on meillä mahdollista käydä apuhoitajana, jolloin pääset treenaamaan näitä juttuja yms ihan vapaasti. Ilman ns.vaki hoitopäiviä ja kolmen tunnin hoitsu rupeemaa.

Alku viikosta meillä kävi satulan sovittaja Kaviolasta. Hän vei osan satuloista toppaukseen niinpä ratsastimme muutaman päivän ilman satuloita. Satulakauppaan tuli myös tarvetta muutaman pollen osalta :P …se onkin melkoinen prosessi!

Perjantaina meillä oli tänä vuonna jo toinen taksvärkki likka, jonka kanssa laitoimme talvitarhat kuosiin. Oli vallan puuhakas päivä. Hepat olivat innoissaan, kun pääsivät talvitarhoja tonkimaan. Eli nyt alkoi ns.sisäkausi, vaikka pihattolaisilla se ei merkitsekään täysin samaa, kuin oikeille “sisähevosille”.

Viikonloppuna Sulo ja Tapsa pääsivät meidän aikuisten yksityis kisateamin kanssa harkkaesteitä kisaamaan. Molemmat selvittivät ratansa komeasti. Harmillisesti tuli yhdet pudotukset kaikissa neljässä luokassa.
Lisäksi saimme vihdosta viimein Ellun kanssa klipattua osan heppalaumasta kevyesti! Hommaa täytyy kuitenkin vielä jatkaa ;) Hiljaa hyvä tulee.

Ajatuksia, vastaa kommentilla:

Niklas porskuttelee mukavasti mukana. Toistaiseksi meidän ei ole tarvinnut perua, kuin kolmisen ratsastuspäivää “hänen vuokseen”. Toivottavasti pääsemme yhtä tehokkaasti vielä nämä viimeiset 3kk:tta. Olen saanut viikonloppu maastotkin vedettyä kärryiltä käsin, että jos sellaisia vielä haluatte ottakaas puheeksi täällä. 
Lisäksi kun vielä ei ole lunta, eikä mitä ilmeisemmin sitä ole vielä tulossakaan niin pitäisin kunnon estetreenit kaikille päiville mieluiten viikonloppuisin valoisaan aikaan. Lumisena ajankohtana näemme taas kentällä normi ryhmissämmekin. Mitäs mieltä te olette tähän asiaan? Tämän voimme toteuttaa esim ennakko rästinä huonoja kelejä ennakoiden (mulla on riskinä sairastua kaameessa sateessa yms virtsatie- tai maitorauhastulehdukseen tän babyn johdosta).

tarha1

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

6 Responses to Mitäs sulle kuuluu?

 1. Saana says:

  Estejutut kuulostaa kivalta! :)

 2. Katri T says:

  Meille sopii hyppelyt viikonloppuna. Mieluiten joku sunnuntai.

 3. Seela K. says:

  Mäkin oisin kiinnostunut estehypyistä :)

 4. Saimi says:

  Olisin kiinnostunut esteistä. Sunnuntait kävisi paremmin 😊

 5. Helmi (ke klo 17) tulee hyppimään viikonloppuisin.

 6. Anonymous says:

  Estejutut kuulostaa kivalta joku viikonlopou:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s