Lunta!

tankojatupsu

Aamulla

Ensilumi satoi maahan perjantaina, kuin yllättäen! Me matkasimme aikuisten kisateamin kanssa Teivon raviradalle Tangoa ja Tapsaa treenaamaan. Silloin ei ollut vielä yhtään lumista. Työskentelimme kaikissa askellajeissa radan ulkoreunalla, sillä sisälaidalla saa mennä vain oikeat ravihevoset. Annoin likoille tehtäviä joita he toteuttivat oikein hyvin. Kovin pitkiä treenejä radalla ei voi tehdä, kun ratsut eivät ole siihen tottuneet. Liikutuksen lopuksi molemmat olivatkin oikein hikisiä ja saivat pitkät loppuverkat.
Päivällä Haballa ja Impillä oli aika tutkimuksiin Tampereen hevosklinikalle, joka sijaitsee radan vieressä. Hartsaa tunnusteltiin, juoksutettiin ja röntgenkuvattiin. Impillä taas oli ultra jossa tarkistettiin kasvainten kokoa. Lopulta Haba sai takapolviinsa piikit. Sen toisen takajalan huono liike aiheutti sotkeutumisen jalkoihin kurvissa. Nyt poika pääseekin oikein kunnon treeniin vietettyään ensin kävely viikon. Saimme tarkat treeniohjeet jatkoon. Impin kasvain ei ollut kasvanut, mutta siitä lähetettiin “kasvainexpertille” kuvat, joista saan tulokset lähi viikkoina.

Kaviolan arvonnan voittivat: Inkeri ma klo18, Helmi ke klo17 ja Pinja.L. to klo16! Eli teille olisi siispä joululomalla kahdeksi päiväksi heppaa vuokralle <:) Tarkempia tietoja aiheesta ja ajankohdan sopimisesta voimme laittaa sähköpostitse. Onnea voittajille!

Tänä viikonloppuna su voin vetää maaston ja pitää estepäivän. Osallistujia rajaan nyt vain 18hlö eli, kun se tulee täyteen en voi ottaa enempää. Mieluiten vedän maaston esteiden perään n.1h. Esteiden aloitus olisi klo12 ja nyt vain 2h. Kokeneimmille maastoilijoille suosittelen sopimaan maaston erikseen, kun vetäsemme nyt ihan peruslenksan. Ilmoittautumisen voit tehdä tähän kommentoimalla.

illalla

Illalla

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

25 Responses to Lunta!

 1. Saana p says:

  Tulisin estepvään!!! Onko mahd. Tulla maastoon esteiden jälk.? :)

  • majantalli says:

   Katsotaan minkä tasoista porukkaa maastoon on tulossa ja ollaan yhteydessä sittemmin ;) 24.11.2015 12.06 “Majantalli” kirjoitti:

   >

 2. Katja says:

  Helmi Asteri (ke klo 17) tulee hyppelehtimään.

 3. Saimi says:

  Tulisin esteille sunnuntaina.

 4. Ada solja says:

  Ada ma klo17;)Olisin taas kiiinnostunut este päivästä:)

 5. Seela K. says:

  Mä oisin tulossa sunnuntaina hyppäämään :) Käykö että jätän maanantain tunnin väliin ja korvaan sen tällä estepäivällä?

 6. Enni L. says:

  Moi!Minä ja Sanni tulisimme su estepäivään,mutta emme maastoon:)

 7. Moona P says:

  Täällä kans kysytään käykö että jätän maanantain tunnin väliin ja korvaan sen tällä su estepäivällä?

 8. Iitu says:

  Esteitä, Iitu ja Oona.

 9. Sanna Kare says:

  Teivon raviradalla on mukava käydä ratsastamassa. Silloin, kun ratsastin Jutan tallilla niin kävimme aina maastolenkeillä katsomassa, olisiko ravirata tyhjä ja pääsisi ottamaan pienen laukkakisan radalla. Yleensä onnistui, siellä tuntuu olevan aika vähän käyttäjiä keskellä päivää. Pehmeä pohja ja kerrankin baanaa, millä painella… ei hullumpaa :)

 10. Anna.N says:

  Mä ja Riina ke 17 tunnilta tultaisiin maastoon :)

 11. Anonymous says:

  moi! Elena pe 17 tulisi hyppäämään.

 12. Outi V. says:

  Tulisin mielelläni maastoilemaan. Ja peruslenksakin kuulostaa oikein hyvältä😊

 13. Rosa says:

  Satu, Rosa ja Susa ilmoittautuvat maastoon sunnuntaina jos on vielä tilaa

 14. Tiia Jokinen says:

  Tulisin hyppäämään sunnuntaina jos vielä mahtuu:)

 15. Emilie says:

  Emilie ma klo 16 tulisi hyppimään su:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s