Kaikki on hyrskyn myrskyn

Empäs nyt rupsuta yhtään tästä silmä asiasta, kun täähän menee hyvänä reeninä tän vavvan hoito-operaation lähestyessä. Jotain uutista tästä: paino on nyt komiat 80kg ja kuulemma vähintään 5kg tästä vielä nousee. Hankaluudeksi on muodostunut, etten ole enää kovin ketterä ja harvase päivä löydän itseni hevosen ja eri elementtien välistä…hevonen on onneksi melko pehmeä. Vähän oon ehkä tunteelliseksikin muuttunut ja jos joskus näätte mut silmät punaisina tallilla niin nou hätä oon vaan mahdollisesti katsonut jonkun ihanan kissavideon tmv. Yks päivä katoin susikoira Royta ja se oli niin koskettavaa. Kuinka hienosti olikaan koira koulutettu, ettei tämmönen eläintäti voinut kuin liikuttua :D
Omasta mielestäni en kuitenkaan ole ollut kovin kiivas noin niinkun omaan normi luonteeseeni nähden, mutta ehkä olen voinut jollekin välillä jotain turhan tiukasti tokaista, että pahoittelut siitä. Tosiaan jos joku kokee joskus vääryyttä minun sanomisista saa oikeasti ihan kysyä, kun yleensä mulla on syyni.

Joulu lähestyy ja tunnit ehkä sitä myötä vähenee. Ilmoitelkaa poissa-oloja mahd pian tekstarilla. Ryhmiä saatetaan myös yhdistellä, kun noi kaikki juhlat osuu juuri torstaille!  Voin kyllä mieluusti pitää nuorison tunteja ihan päiväsaikaankin, kun teillä alkaa lomat. Minun perumani tunnit venyttää korttia eli silloin ei tarvitse rästiä. Vuokraaminen joululomalla on sekin mahdollista. Joku kysyi jo aatto aamun ratsastusta, mutta sanoin hänelle, että voidaan katsoa sitä tarkemmin, jos muitakin innostuneita ilmaantuu.

Maanantaina 21.12. aamulla-päivällä tehdään porukalla talliin joulu! Tämä toimii myös Pikkujouluna <:) Tästä tarkemmin lähempänä.

Heppaterkkuja:
Kalle on ollut rauhallinen karsina asukki ainakin toistaiseksi. Sitä saa harjailla ja sen poxia voi turvettaa ilman luvan kysymistä.
Enkelin silmä oli saanut 2-4h välein järjestetystä hoidosta huolimatta jonkin bakteerin ja sille vaihdettiin lääke. Pian pitäisi selvitä onko lääke tehonnut. Vähintäänkin silmään jää näkyvä arpi ja pahimmillaan se poistetaan kokonaan. Olen hoitanut sitä yötä päivää pian kaksi viikkoa, joten kyllä sitten harmittaa jos se on ollut aivan turhaa…tosin elämä on välillä epäreilua.
Impin verikokeiden tulokset ovat tulleet lääkärille, mutta hän ei ole vielä ehtinyt niistä minulle mitään sanoa. Niinpä odotamme soittoa.
Haban lihastyökuuri on lähtenyt hyvin käyntiin. Paula, Päivi, Jussi ja Meiju ovat ystävällisesti auttaneet sen työmäärän lisäämisessä, eikä poitsu ole yhtään kompuroinut, kop kop..puun koputtelua heti perään. Sillä on nyt maastoiltu niin, että tavoitteena on oikein hikivaahto, jotta takajalat voimistuvat.

Keksin ensi keväälle nuoriso haasteen: 
Jokaista kevät todistukseen parannettua numeroa kohtaan saat ilmaisen vuokrauskerran, joka tulee käyttää heinäkuussa!
Tämä on tietenkin vain teille vakkareille, jotka jatkavat taas vuodesta toiseen mun kaverina heppaoppejaan. Numeron nousu katsotaan tästä joulutodistuksesta. Voimme palkita myös eniten numeroitaan nostaneet ratsastajat ja arpoa kaikkien osallistuneiden kesken yllätyspalkinnon.
Käyttäytymisen ja huolellisuuden nostosta saa kaksi ratsikertaa, sillä kohteliaisuudesta/hyvästä käytöksestä palkitaan ;) Ketkä lähtevät mukaan haasteeseen?

Kandee muuten hyödyntää tasku- ja otsalamppuja näin pimeillä keleillä. Mulla on ollut niitä ostettuna teille laina käyttöön 7kpl, joista toimii enää yksi, kun joukkomme ovat unohtaneet niitä ulos sateeseen…niinpä en niitä nyt enempiä toistaiseksi ostele.

piehtarointi

Vähän pimiä kuva mutta niin on kelitkin.

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

15 Responses to Kaikki on hyrskyn myrskyn

 1. Saana says:

  TOSI MAKEE HAASTEIDIS! :D Olen mukana!

 2. Anonymous says:

  Riina, sä oot kyllä huippu😀

 3. Ella says:

  Olen mukana haasteessa!
  Olen myös kiinnostunut aatto ratsista!

 4. Emilie ja Sanni says:

  Sanni ja Emilie heittäytyvät mukaan haasteeseen!:)

 5. Ada says:

  Adakin ottaa haasteen vastaan! Koska tällä neidillä ei oikeen koulu kiinnosta;)

 6. Ada says:

  Olin sitten Ada.S maanantain tunnilta;)

 7. Pinja T says:

  Mä oon ehdottomasti mukana :D

 8. Sara V says:

  Ehdottomasti mukana!

 9. saimi says:

  Olen mukana👍

 10. Teea says:

  Oon mukana haasteessa ja kiinnostunut aatto ratsastuksesta:)

 11. Tiia Jokinen says:

  Oon ehdottomasti mukana!

 12. Vilma.n says:

  Oon kiinnostunu aattoridauksesta:)

 13. Anonymous says:

  Aattoratsastus olis tosi kiva

 14. Rita says:

  Tinkakin on haasteessa mukana!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s