Positiivista

Nyt oli hyvä viikko siisteyden suhteen! Erityisesti oon tyytyväinen eiliseen, kun monesti estepäivien jälkeen talli on hyrskyn myrskyn ja nyt oli NIIIN siistiä, jee. Pidetään jatkossakin taululla lukenut ämpäri jako, että kuolaimilla on oma vesi ja kuravehkeillä oma niin ei menis toi viemäri jatkuvasti tukkoon ;) Likat olivat sitä eilen availleet. On ne taitavia.

Toinen juttu mistä olemme yleensä saaneet kehuja on teidän käytöstavat muita jopa vieraita ihmisiä kohtaan. Se on hienoa ja pidetään siitä jatkossakin kiinni. Tänä syksynä on kuitenkin käynyt pari tapausta, joissa olisi ollut anteeksi pyyntö kohdillaan. Erityisesti pienempien kohdalla täytyy olla varovainen, ettei vahingossa satuta tai pahoita toisten mieltä. Tsemppi meininki sen olla pitää vai mitä?

Tässä kaikille hyvää luettavaa talli-ilmapiiristä:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/24/huono-talli-ilmapiiri-mahdollistaa-kiusaamisen

Sitten pikku filmi heppojen leikkihetkosesta:

This entry was posted in Majantalli. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s