Positiivista

Nyt oli hyvä viikko siisteyden suhteen! Erityisesti oon tyytyväinen eiliseen, kun monesti estepäivien jälkeen talli on hyrskyn myrskyn ja nyt oli NIIIN siistiä, jee. Pidetään jatkossakin taululla lukenut ämpäri jako, että kuolaimilla on oma vesi ja kuravehkeillä oma niin ei menis toi viemäri jatkuvasti tukkoon ;) Likat olivat sitä eilen availleet. On ne taitavia.

Toinen juttu mistä olemme yleensä saaneet kehuja on teidän käytöstavat muita jopa vieraita ihmisiä kohtaan. Se on hienoa ja pidetään siitä jatkossakin kiinni. Tänä syksynä on kuitenkin käynyt pari tapausta, joissa olisi ollut anteeksi pyyntö kohdillaan. Erityisesti pienempien kohdalla täytyy olla varovainen, ettei vahingossa satuta tai pahoita toisten mieltä. Tsemppi meininki sen olla pitää vai mitä?

Tässä kaikille hyvää luettavaa talli-ilmapiiristä:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2015/09/24/huono-talli-ilmapiiri-mahdollistaa-kiusaamisen

Sitten pikku filmi heppojen leikkihetkosesta:

Kategoria(t): Majantalli. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s